Hypotheek afsluiten met advies op afstand

Hypotheek berekenen

Alles geregeld in 3 simpele stappen

Met Extra ZEKUR Hypotheekadvies op afstand krijg je deskundig en onafhankelijk advies voor een vaste lage prijs. Je wordt stap voor stap geholpen met het kiezen van de beste hypotheek met de laagste rente.

Bespaar gemiddeld € 1.475 op hypotheekadvies

Betaal pas als de hypotheek helemaal geregeld is

Krijg persoonlijk advies over het grootste online aanbod aan hypotheken van Nederland

Bereken hypotheek

Regel je hypotheek in 3 stappen

Registreer je bij ZEKUR. Je krijgt dan automatisch een account bij knab.nl. Zij regelen voor jou de hypotheekaanvraag. In deze beveiligde omgeving vul je jouw gegevens in en die van je nieuwe woning.
Je doorloopt dan onderstaande 3 stappen.



1 Registreer en bereken

Door een account aan te maken en een aantal gegevens van jou en je mogelijke nieuwe woning in te vullen, maak je een uitgebreide hypotheekberekening.

2 Bespreek jouw wensen en mogelijkheden met de adviseur

Wil jij weten welke hypotheek voor jou de beste keuze is, dan plannen we een adviesgesprek in. Samen met een ervaren hypotheekadviseur bespreek je jouw wensen, financiële situatie en de risico's die je nu en in de toekomst loopt. Hiervoor is het belangrijk dat je enkele documenten aanlevert.

3 Teken het renteaanbod

Als je aanvraag helemaal akkoord is en je hypotheek wordt goedgekeurd, dan ontvang je een bindende offerte van de geldverstrekker. Hierin staan alle gegevens van je hypotheek. Check en teken deze. Je hypotheek is geregeld.

€ 2.775
U bespaart:
€ 1.475
€ 1.300
Gemiddelde advieskosten
Zekur.nl

Bespaar € 1.475,- op hypotheekadvieskosten

Je krijgt alleen telefonisch en online hypotheekadvies. Dat scheelt in de kosten en dat voordeel geven we door aan jou. Zo bespaar je een flink bedrag.

Dit kan je mooi gebruiken bij het inrichten van je nieuwe woning!

Wanneer je Extra ZEKUR met hypotheekadvies op afstand sluit

Wanneer wel?

Kies je voor online en telefonisch hypotheekadvies, dan bespreek je jouw mogelijkheden met een ervaren hypotheekadviseur. Gewoon thuis op de bank of tijdens de lunch op je werk. En alle documenten upload je gemakkelijk online, dat scheelt weer sjouwen met stapels papier.

Is je bod geaccepteerd, dan kun je direct in gesprek met een hypotheekadviseur. Maak dan een account aan en je hypotheek wordt zo snel mogelijk geregeld.

Wanneer niet?

Jij weet alles van hypotheken en je schat goed in hoe jouw financiële situatie er nu én in de toekomst eruitziet. Kies dan voor Gewoon ZEKUR Hypotheek afsluiten zonder advies. Je bespaart dan € 2.125,- op de afsluitkosten.
Maar let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van je keuzes.

Ben je zzp'er, bespreek je de mogelijkheden en wensen voor je nieuwe hypotheek liever thuis bespreekt of is je situatie wat ingewikkelder is, maak dan een afspraak met de adviseur op kantoor of bij jou thuis. De kosten voor Extra ZEKUR Hypotheekadvies thuis zijn vanaf € 1.950,-.

Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan