Hypotheek afsluiten zonder advies

Hypotheek berekenen

Alles geregeld in 3 simpele stappen

Met Gewoon ZEKUR regel je een hypotheek zonder hypotheekadvies. Alle keuzes rondom de hypotheek maak je zelf. Je kiest een geldverstrekker, de rentevaste periode en de eventuele verzekeringen. Je betaalt alleen afsluitkosten en geen advieskosten. Je doet immers alles zelf.

Online afsluiten

Stap voor stap zelf je hypotheek vergelijken en kiezen 

Betaal pas bij de notaris, als alles helemaal geregeld is

Bereken hypotheek

Regel je hypotheek in 3 stappen

Registreer je bij ZEKUR. Je krijgt dan automatisch een account bij knab.nl. Zij regelen voor jou de hypotheekaanvraag. In een beveiligde omgeving kies je stap voor stap de hypotheek die het beste bij je past.
Waar en wanneer je maar wilt.1 Jij vergelijkt en kiest je hypotheek

Vul je gegevens en die van je nieuwe huis in en kies de beste hypotheek met de laagste rente. Ook verzekeringen kun je met elkaar vergelijken.

2 Wij bespreken je keuzes met je

We bellen je om jouw aanvraag helemaal door te nemen. Zo weten we zeker dat alle gegevens en documenten compleet en juist zijn.

3 Wij sluiten de hypotheek voor je af

Je hebt de kennistoets gedaan en je hebt voldoende kennis om zelf online je hypotheek te regelen. Als alles in orde is, dan sturen we jouw aanvraag met de documenten naar de geldverstrekker die je hebt gekozen.

€ 2.775,-
U bespaart:
€ 2.125,-
€ 650,-
Gemiddelde advieskosten
ZEKUR.nl

Bespaar € 2.125,- op hypotheekadvies

Je vergelijkt zelf de rentes en voorwaarden en zoekt zelf uit het welke hypotheek en bijhorende verzekeringen je gaat afsluiten. Zo bespaar je een flink bedrag.

Dit kan je mooi gebruiken bij het inrichten van je nieuwe woning!

Wanneer Gewoon ZEKUR Zonder hypotheekadvies voor jou geschikt is

Wanneer wel

Jij koopt voor het eerst een huis en hebt dus nog geen hypotheek. Je hebt genoeg kennis van hypotheken om te weten op welke voorwaarden je moet letten en wat de beste rentevaste periode voor jouw situatie is. Je weet precies met welke risico's je te maken hebt, nu én in de toekomst. En je haalt de wettelijk verplichte kennis- en ervaringstoets met gemak.

Wanneer niet

Je koopt je volgende woning en hebt al een hypotheek (gehad), bent zzp'er of je laat een huis bouwen. Vraag dan advies aan een hypotheekadviseur. Doe dit ook als je je hypotheek wilt oversluiten, een tweede woning wilt kopen, gaat scheiden of in een situatie zit waarbij een hypotheek regelen meer aandacht vraagt. Of als je niet zeker weet waarmee je allemaal rekening moet houden. Kies dan voor Extra ZEKUR.