Ik ga mijn eerste huis kopen

Je eerste koopwoning

Spannend! Het is belangrijk dat je weet hoeveel je kunt lenen en hoeveel eigen geld je nodig hebt. Zo weet je precies in welke prijsklasse je kan zoeken. Je kent je financiële situatie en je weet op welke voorwaarden je moet letten bij het afsluiten van een hypotheek. Regel dan je hypotheek via Gewoon ZEKUR Zonder hypotheekadvies

Berekenen en vergelijken

Bereken je maximale hypotheek in een paar stappen. Je ziet dan hoeveel je kunt lenen op basis van jouw inkomen en wat het per maand kost. Als je al weet wat je wilt en wat je kunt lenen, bereken dan wat je per maand gaat betalen. Je krijgt een goed beeld van je totale hypotheeklasten. Zo weet je precies hoeveel geld je overhoudt om te sparen en om leuke dingen te doen. Als je jouw huis hebt gevonden, vergelijk online eenvoudig verschillende hypotheken met elkaar. Op rente en op voorwaarden. 

Regel het online, zo werkt het

Je hebt je keuze gemaakt. Regel dan nu eenvoudig in drie stappen online je hypotheek via Gewoon ZEKUR Zonder hypotheekadvies, waar en wanneer je maar wilt.

Stap 1: registreer jezelf: vul je gegevens, die van je nieuwe huis en de hypotheek van jouw keuze in.

Stap 2: we bellen je daarna om jouw aanvraag helemaal door te nemen. Zo weten we zeker dat alle gegevens en documenten compleet en juist zijn. Je doet de kennistoets zodat je zeker weet dat je voldoende kennis hebt om zelf online je hypotheek te regelen.
De documenten die je moet uploaden, zijn:

  • Arbeidsovereenkomst
  • Paspoort of identiteitskaart
  • Recente salarisstrook
  • Recente werkgeversverklaring, deze kun je eerst downloaden
  • Uniform Pensioenoverzicht

Documenten die we later nodig hebben, zijn:

  • Inventarisatieformulier arbeidsongeschiktheid, deze moet je eerst downloaden
  • Recent afschrift van je betaalrekening met je netto salaris
  • Recent afschrift van je spaarrekening

Het kan voorkomen dat we meer documenten nodig hebben. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. 

Stap 3: als alles in orde is, dan sturen we jouw aanvraag met de documenten naar de geldverstrekker die je hebt gekozen. Als je aanvraag helemaal akkoord is en je hypotheek wordt goedgekeurd, dan ontvang je een bindende offerte van de geldverstrekker. Hierin staan alle gegevens van je hypotheek. Check en teken deze. Je hypotheek is geregeld!


Is jouw situatie toch ingewikkelder dan je had gedacht, dan kun je tussentijds altijd kiezen voor een adviesgesprek met een adviseur. 

Bereken eenvoudig zelf je hypotheek

Bereken snel zelf wat je kan lenen en hoeveel je per maand aan hypotheeklasten betaalt. 

Mijn maximale hypotheek

Mijn toekomstige maandlasten

Kies uit het grootste online hypotheekaanbod

Regel jij je hypotheek via ZEKUR, dan heb je keus uit bijna 30 verschillende hypotheekaanbieders. De meeste hypotheekadviseurs kunnen bij slechts een aantal aanbieders terecht. Zo weet je zeker dat je de beste hypotheek vindt. Met de laagste rente natuurlijk.

Registreer je vrijblijvend

Vul je gegevens in om een gratis persoonlijke hypotheekberekening te maken of voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs.


Registreren