Inloggen met DigiD

Vanaf 12 maart 2019: inloggen in Mijn ZEKUR Zorg met een extra controle stap

In Mijn ZEKUR Zorg staat informatie over je zorggebruik zoals je declaraties en hoeveel eigen risico je hebt verbruikt. Wij willen deze persoonlijke gegevens goed beschermen. Daarom gaat inloggen in Mijn ZEKUR Zorg vanaf 12 maart 2019 met een extra controle sms of via de DigiD App.

Vraag de extra controle stap nu alvast aan. Of download alvast de DigiD app. Dan ben je voor 12 maart 2019 klaar voor het nieuwe inloggen.

Op 2 manieren inloggen met DigiD

Je kunt op 2 manieren inloggen: 
  • inloggen met je DigiD en een extra controle via sms met uw mobiele of vaste telefoon
  • inloggen met de DigiD app

Inloggen met je DigiD en een extra sms-controle

Zo vraagt je de extra controle sms-controle aan:

  1. Ga naar de website van DigiD
  2. Log in met je DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord
  3. Kies voor 'Controle via sms aanvragen'
  4. Voer je telefoonnummer in en bevestig deze met een sms
  5. Je krijgt binnen 3 werkdagen een activeringscode per post thuisgestuurd
  6. Als je de code hebt gekregen, activeer je deze volgens de stappen in de brief. Na het activeren kun je direct inloggen op Mijn ZEKUR Zorg met je DigiD en je sms-code.

Inloggen met de DigiD app

Met de DigiD app log je in met een zelfgekozen pincode. Zo hoef je niet iedere keer de code uit de sms-controle over te typen.
Op de website van DigiD lees je waar je de DigiD app downloadt en hoe je de app activeert.

Privacy

Je logt in bij N.V. Univé Zorg, onderdeel van de Coöperatie VGZ. Door in te loggen stem je ermee in dat VGZ persoons- en verzekeringsgegevens met ZEKUR uitwisselt. ZEKUR gaat uiteraard zorgvuldig om met jouw gegevens en hebben hier regels voor. Deze regels vind je terug in onze privacyverklaring

Je hebt nog geen DigiD

Vraag deze direct online aan bij DigiD. Je krijgt dan binnen 3 werkdagen een brief met de activeringscode per post thuisgestuurd.

Regel alles voor je zorgverzekering online

In je persoonlijke ZEKUR Zorgomgeving regel je alles online, wanneer het jou uitkomt. Je kunt je zorgverzekering bekijken of wijzigen, een zorgnota declareren en je zorgkosten inzien. Registreren is niet nodig, je logt in met je DigiD.