ZEKUR al 12 jaar de laagste basispremie

ZEKUR heeft de zorgpremie voor de basisverzekering Gewoon ZEKUR voor 2020 vastgesteld op € 101,95 per maand (naturapolis, op basis van selectie van zorgverleners). Met het maandbedrag biedt ZEKUR opnieuw de laagste basispremie van Nederland, voor de twaalfde keer op rij. Henk Valkenburg, Business Manager van ZEKUR: ‘Gemiddeld groeit onze instroom jaarlijks met ruim negen procent, wat laat zien dat onze propositie goed aansluit bij de wens om zo weinig mogelijk voor een zorgverzekering te betalen.’

Al 12 jaar makkelijk en goedkoop

Sinds haar start als eerste prijsvechter onder de zorgverzekeraars in 2007 biedt ZEKUR nog altijd de goedkoopste zorgverzekering. Nog even toegankelijk en in twaalf jaar bovendien verder doorontwikkeld. In het eerste jaar had ZEKUR één basisverzekering en één aanvullende verzekering.  Sinds enkele jaren biedt ZEKUR keuze uit twee basisverzekeringen: een naturapolis (Gewoon ZEKUR) of een restitutiepolis (Gewoon ZEKUR Vrij). En daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een compleet aanvullende zorgverzekering (Extra ZEKUR) of uit drie losse aanvullende zorgverzekeringen. Zo biedt ZEKUR voor heel veel mensen een passende zorgverzekering. 

Kracht van ZEKUR

Voor de basisverzekering Gewoon ZEKUR is de premie al twaalf jaar blijvend voordelig omdat ZEKUR passende afspraken maakt met geselecteerde zorgverleners. Voor spoedeisende zorg en verloskunde geldt dat verzekerden altijd en overal terecht kunnen bij de zorgverleners van hun voorkeur. Bij de basisverzekering Gewoon ZEKUR Vrij is de verzekerde altijd vrij om een eigen zorgverlener te kiezen. ZEKUR Vrij is zelfs nog voordeliger dan veel naturapolissen waarbij klanten naar gecontracteerde zorgverleners worden doorverwezen. De premie voor de basisverzekering Gewoon ZEKUR Vrij voor 2020 is € 121,50 per maand (restitutiepolis, op basis van volledig vrije keuze van zorgverleners).

Aanvullende verzekeringen

De basisverzekeringen van ZEKUR kunnen worden uitgebreid met de complete aanvullende zorgverzekering Extra ZEKUR voor € 33,95 per maand met onder meer uitgebreide tandartsdekking, vergoedingen voor fysiotherapie, brillen en lenzen, de anticonceptiepil, reis- en annuleringsverzekering, enzovoorts. Als de verzekerde dit niet nodig heeft, kan men ook kiezen voor losse aanvullende verzekeringen: Tand, Fysio en Buitenland.

Groeiende instroom

Henk Valkenburg, Business Manager bij ZEKUR en vanaf de oprichting betrokken bij het merk, is trots dat ZEKUR al die tijd de meest betaalbare basisverzekering is gebleven. ‘ZEKUR is ontstaan uit de wens om het verzekeren van onbetaalbare risico’s betaalbaar te houden. Onder andere door verzekeringen te bundelen en aanvragen en afhandelingen zoveel mogelijk online te laten plaatsvinden, slagen we er al twaalf jaar in de goedkoopste te zijn. Op basis van de afgelopen vijf jaar groeit de instroom van het aantal verzekerden bij ZEKUR gemiddeld met ruim negen procent, wat laat zien dat onze propositie goed aansluit bij de wens om zo weinig mogelijk voor een zorgverzekering te betalen.’ 

Op ZEKUR.nl staat een compleet overzicht van de premies en op ZEKUR.nl/zorgvinder staan de meer dan 60.000 zorgverleners waar ZEKUR een contract mee heeft.