Verzekeringen Zorg

De ideale zorgverzekering voor jou!

Ook al ben je jong en maak je weinig gebruik van zorg, toch ben je verplicht een zorgverzekering af te sluiten. ZEKUR van Univé maakt het je makkelijk. Wij bieden je altijd een lage premie dankzij de scherpe afspraken die wij met een aantal zorgverleners hebben gemaakt. En je kunt direct online afsluiten. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen tussen Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR.

ZEKUR Zorg is een onderdeel van de coöperatie VGZ. Deze coöperatie omvat onder andere de merken Univé Zorg, VGZ, IZA en UMC.

Al 7 jaar de goedkoopste van Nederland

Volgens de Consumentenbond, Vara Kassa en Independer heeft ZEKUR op basis van het verplichte eigen risico de laagste basispremie van Nederland.
Deze premie is voor 2014 vastgesteld op € 80,25 per maand. ZEKUR heeft al 7 jaar de goedkoopste basisverzekering van Nederland. Kies voor ZEKUR en bespaar tot € 356,40 per jaar.  

Bereken je zorgpremie

Welk eigen risico wil je?

  • Basisverzekering
  • Visa Greencard voor € 15,- per jaar
  • Basisverzekering
  • Aanvullende zorgverzekering
  • Aanvullende tandarts
  • Gratis doorlopende reisverzekering
  • Gratis Visa Greencard
Je betaalt per maand  € 65,25

Over ZEKUR

ZEKUR is een merk van Univé en is er voor iedereen die zelf z’n verzekering wil regelen.
Doordat verzekeringen samengevoegd worden in bundels, betaal je een scherpe premie en wordt de keuze voor jou makkelijker. Je hoeft alleen de bundel te kiezen die bij je past. Bij ZEKUR zit je goed voor je zorgverzekering, je autoverzekering en voor verzekeringen die je nodig hebt als je op jezelf woont.

Meer over ZEKUR

Direct contact

Heb je vragen over ZEKUR Zorg, bijvoorbeeld over vergoedingen vanuit de basis- of aanvullende verzekering?

Snel naar

Terug naar boven