Woonverzekering Student

Woonverzekeringsbundel voor studenten

Als student op kamers is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Want bij schade aan of diefstal van je inboedel kunnen de kosten hoog oplopen. En dat wil je natuurlijk niet zelf betalen!

Speciaal voor jou als uitwonende student heeft ZEKUR de belangrijkste verzekeringen gebundeld in twee overzichtelijke bundels:

Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR

Gewoon ZEKUR is de basisbundel met een Inboedel- en Aansprakelijkheidsverzekering

Met Extra ZEKUR heb je naast de basisbundel ook de Doorlopende Reisverzekering, de Ongevallenverzekering, de Rechtsbijstandverzekering en de Multimedia Buitenshuisverzekering. Met deze laatste verzekering zijn je telefoon, laptop en iPod buitenshuis verzekerd.

Eigen risico

Voor sommige verzekeringen in je woonverzekeringsbundel betaal je een eigen risico. Dit kun je voor een klein bedrag per maand voor al deze verzekeringen  afkopen. Voor de verzekeringen met eigen risico gaat het standaard om € 125,- per gebeurtenis, tenzij anders vermeldt.

Het eigen risico geldt voor de volgende verzekeringen: 

  • Inboedelverzekering (bij diefstal is het eigen risico € 250,-)
  • Multimedia Buitenshuisverzekering en de Extra Multimedia Buitenshuisverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering en de Extra Rechtsbijstandverzekering
  • de Opstalverzekering (bij stormschade is het eigen risico € 250,-).

Voor de reisverzekering geldt alleen een eigen risico van € 50,- voor schade en/of verlies van bagage en geld.

In het factsheet ZEKUR Wonen Student vind je een overzicht van de bundels, de verzekerde bedragen per verzekering en een korte uitleg over de verschillende verzekeringen. Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht. 

Alles in één keer goed geregeld voor de laagste prijs

Doordat de verzekeringen in je bundel helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Van uitwonende student naar single

Je kunt ZEKUR Wonen Student afsluiten tot 28 jaar. Ben je ouder dan 27? Dan wordt je verzekering automatisch overgezet naar ZEKUR Wonen Single. Ben je geen student meer? Geef dat dan aan ons door, zodat je bundel overgezet kan worden.