Buitenshuis­verzekering

Je mobiele apparatuur goed verzekerd

Stel je voor: je loopt op straat te bellen en ineens wordt je telefoon uit je hand getrokken. Wat nu? We hebben hiervoor de Multimedia Buitenshuisverzekering. Met deze verzekering ben je buitenshuis binnen Nederland verzekerd tegen schade aan en diefstal van je mobiele apparatuur. Goed geregeld voor de laagste prijs!

Bereken mijn premie

Dit is verzekerd

Buitenshuis zijn onder andere je telefoon, tablet, foto- film-, navigatieapparatuur, laptop, MP3/4-speler, iPod verzekerd. De Multimedia Buitenshuisverzekering van ZEKUR keert uit als je bijvoorbeeld per ongeluk je telefoon laat vallen of bij schade door brand, diefstal, vermissing, neerslag, storm en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen. Het eerste jaar zijn je spullen verzekerd voor de nieuwwaarde, daarna voor de dagwaarde.

Eigen risico

Er geldt een eigen risico van € 125,- per gebeurtenis. Je kunt er ook voor kiezen je eigen risico af te kopen. Dan betaal je een iets hogere premie.

Verzekerde bedragen per woonsituatie

WoonsituatieVerzekerd bedrag
Uitwonend student€ 1.500,- per gebeurtenis en max. € 2.000,- per verzekeringsjaar
Single€ 1.500,- per gebeurtenis en max. € 2.000,- per verzekeringsjaar
Duo€ 2.000,- per gebeurtenis en max. € 2.500,- per verzekeringsjaar
Gezin€ 2.000,- per gebeurtenis en max. € 2.500,- per verzekeringsjaar
Eénoudergezin€ 2.000,- per gebeurtenis en max. € 2.500,- per verzekeringsjaar

Dit is niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Niet alles is verzekerd. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering voor iedereen. Ontstaat er thuis schade aan je spullen, dan is dit niet verzekerd. Bijvoorbeeld als je telefoon uit je huis wordt gestolen. Diefstal van spullen uit je huis kun je melden op je inboedelverzekering.

 We betalen ook niet bij:

  • krassen en schrammen ontstaan door normaal gebruik
  • diefstal als je niet voorzichtig met je spullen bent omgegaan

Extra Buitenshuisverzekering

Multimedia Buitenshuisverzekering uitbreiden

Je kunt de Multimedia Buitenshuisverzekering uitbreiden met het verzekeren van al je roerende spullen. Roerende spullen zijn zaken die verplaatst kunnen worden. Dan weet je zeker dat je compleet verzekerd bent voor een scherpe prijs.

Dit is verzekerd


Met de Extra Buitenshuisverzekering zijn bijvoorbeeld ook je sportuitrusting en muziekinstrumenten, kleding, (zonne)brillen, horloges en sieraden meeverzekerd. Bij deze uitbreiding wordt het verzekerde bedrag per gebeurtenis automatisch ook hoger.

Eigen risico

Er geldt een eigen risico van € 125,- per gebeurtenis. Je kunt er ook voor kiezen je eigen risico af te kopen. Dan betaal je een iets hogere premie in ruil voor meer dekking.

Verzekerde bedragen per woonsituatie

WoonsituatieVerzekerd bedrag
Uitwonend student€ 2.000,- per gebeurtenis en max. € 2.000,- per verzekeringsjaar
Single€ 2.000,- per gebeurtenis en max. € 2.000,- per verzekeringsjaar
Duo€ 2.500,- per gebeurtenis en max. € 2.500,- per verzekeringsjaar
Gezin€ 2.500,- per gebeurtenis en max. € 2.500,- per verzekeringsjaar
Eénoudergein€ 2.500,- per gebeurtenis en max. € 2.500,- per verzekeringsjaar

Buitenshuisverzekering afsluiten

De Multimedia Buitenshuisverzekering is opgenomen in de bundel Extra ZEKUR Wonen. Je kunt hem dus niet los afsluiten. Doordat je de verzekering samen met andere verzekeringen afsluit, kies je voor gemak en premievoordeel. Je kunt de Multimedia Buitenshuisverzekering uitbreiden met de Extra Buitenshuisverzekering voor een nog uitgebreidere dekking.

Bereken mijn premie