Daarom

Je hebt een praktijk aan huis, op locatie of werkt bij je klanten thuis. Naast je telefoon heb je ook je spullen bij je om de klant te kunnen behandelen. En je hebt een laptop om je website te maken en te onderhouden. Er zijn verschillende risico’s waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld schade door het morsen van haarverf op de kleding van een klant. Of inbraak in je praktijk. En omdat je klanten met contant geld betalen, loop je een extra risico op diefstal.

 

Voor wie

Deze verzekeringsbundel is voor ondernemers die in Nederland wonen of waarvan het bedrijf in Nederland is gevestigd. Je hebt een maximale omzet van € 250.000,- per jaar. Heb jij een omzet van meer dan € 250.000,- per jaar, kijk dan bij onze ZEKUR MKB-verzekeringsbundels.

Beroepen die in deze bedrijfstak vallen, zijn bijvoorbeeld:

  • Pedicure
  • Nagelstyliste
  • Visagist

Dit zijn de beroepen van de doelgroep ZZP Uiterlijke Verzorging. 

zzp uiterlijke verzorging

Zakelijke verzekeringsbundels

ZEKUR heeft de belangrijkste verzekeringen voor jou gebundeld in 2 overzichtelijke bundels.

 

Gewoon ZEKUR ZZP

Gewoon ZEKUR heeft de belangrijkste verzekeringen die onmisbaar zijn voor jouw bedrijf in 1 verzekeringsbundel:

  • Aansprakelijkheid: voor als je schade of letsel veroorzaakt bij of aan een cliënt of iemand anders. Je bent verzekerd voor € 2,5 miljoen per gebeurtenis
  • Inventaris- en Goederen: je spullen en voorraad is verzekerd tegen o.a. brand, storm en inbraak


Je kan Gewoon ZEKUR uitbreiden met Aansprakelijkheid voor (niet-)ondergeschikten. Handig als je regelmatig samenwerkt met andere zzp'ers. 

 

Extra ZEKUR ZZP

Met Extra ZEKUR heb je:

Je kan Extra ZEKUR uitbreiden met:Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

ZEKUR en de DAS Documentenshop

Elke ondernemer heeft juridische documenten nodig voor het bedrijf. Daarom werkt ZEKUR samen met de DAS Documentenshop. Hier vind je snel de belangrijke documenten voor jouw onderneming en die stem je makkelijk op jouw situatie af. Lees meer.