Bereken je premie

Bereken mijn premie

Daarom

Je bent veel op locatie en gaat van de ene opdracht naar de andere. Je hebt je eigen gereedschap en materialen om je werk goed te kunnen doen. Je hebt een laptop of computer voor je administratie en je hebt natuurlijk een telefoon om altijd bereikbaar te zijn. Er zijn verschillende risico’s waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld doordat je bij een klus schade veroorzaakt aan de spullen van een klant. Of diefstal van al je gereedschap.

 

Voor wie

Deze verzekeringsbundel is voor ondernemers die in Nederland wonen of waarvan het bedrijf in Nederland is gevestigd. Je hebt een maximale omzet van € 250.000,- per jaar. Heb jij een omzet van meer dan € 250.000,- per jaar, kijk dan bij onze ZEKUR MKB-verzekeringsbundels.

Beroepen van ZZP Bouw en groen zijn bijvoorbeeld:
Afwerker van vloeren en wanden, behanger, betonwerker, electriciën, glaszetter, hovenier (exclusief rooien van bomen), installateur, interieurbouwer, klusser, loodgieter, metselaar, meubelmaker, rietdekker, schilder, standbouwer, stratenmaker, stukadoor, tegelzetter, timmerman, vloerenlegger, voeger, woningstoffeerder. 

Dit zijn de beroepen van de bedrijfstak ZZP Bouw en groen.

Zakelijke verzekeringsbundel Bouw en groen

ZEKUR heeft de belangrijkste verzekeringen voor jou gebundeld in 2 overzichtelijke bundels.


Gewoon ZEKUR ZZP

Gewoon ZEKUR is de basisbundel en heeft dat wat je minimaal nodig hebt:

Je kan Gewoon ZEKUR uitbreiden met Aansprakelijkheid voor (niet-)ondergeschikten.

 

Extra ZEKUR ZZP

Met Extra ZEKUR heb je:

Je kan Extra ZEKUR uitbreiden met:


Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur