Daarom

Je hebt een eigen werkruimte aan huis of op een andere locatie. En je komt over de vloer bij je klanten. Om je werk goed te kunnen doen maak je gebruik van de spullen van je klant, maar heb je ook zelf een laptop en telefoon om je bedrijf te runnen. Er zijn verschillende risico’s waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld diefstal van je spullen of een klant die maar niet wil betalen.

 

Voor wie

Deze verzekeringsbundel is voor ondernemers die in Nederland wonen of waarvan het bedrijf in Nederland is gevestigd. Je hebt een maximale omzet van € 250.000,- per jaar. Heb jij een omzet van meer dan € 250.000,- per jaar, kijk dan bij onze ZEKUR MKB-verzekeringsbundels.

Beroepen die in deze bedrijfstak vallen, zijn bijvoorbeeld:
Accountant, administrateur, arbeidsbemiddelaar, belastingconsulent, bewindsvoerder, binnenhuisarchitect, boekhouder, communicatie manager, compliance manager, computerprogrammeur, consultant, copywriter, curator, deurwaarder, fotograaf, hypotheekadviseur, inkoopmanager, interim manager, kwaliteits consultant, makelaar, management adviseur, marketing- en communicatieadviseur, modestylist, notaris, online marketeer, pensioenadviseur, privé detectiveprojectmanager, software consultant, taxateur, veiligheidsconsultant, vertaler, weddingplanner, 

Dit zijn de beroepen van de doelgroep ZZP Dienstverlening.

zzp dienstverlening

Zakelijke verzekeringsbundels

ZEKUR heeft de belangrijkste verzekeringen voor jou gebundeld in 2 overzichtelijke bundels.

 

Gewoon ZEKUR ZZP

Gewoon ZEKUR heeft de belangrijkste verzekeringen die onmisbaar zijn voor jouw bedrijf in 1 verzekeringsbundel:

  • Aansprakelijkheid: voor als je schade of letsel veroorzaakt bij of aan een cliënt of iemand anders. Je bent verzekerd voor € 2,5 miljoen per gebeurtenis
  • Inventaris- en Goederen: je spullen en voorraad is verzekerd tegen o.a. brand, storm en inbraak


Je kan Gewoon ZEKUR uitbreiden met Aansprakelijkheid voor (niet-)ondergeschikten. Handig als je regelmatig samenwerkt met andere zzp'ers. 

 

Extra ZEKUR ZZP

Met Extra ZEKUR heb je:

Je kan Extra ZEKUR uitbreiden met:Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

ZZP Beroepsaansprakelijkheid

Voor een aantal beroepen van ZZP kan je de bundel Gewoon ZEKUR ZZP en Extra ZEKUR ZZP  van ZZP Dienstverlening uitbreiden met ZZP Beroepsaansprakelijkheid. Je kan deze dus niet los afsluiten. Doordat je ZZP Beroepsaansprakelijkheid samen met andere verzekeringen afsluit, kies je voor gemak en premievoordeel

ZEKUR en de DAS Documentenshop

Elke ondernemer heeft juridische documenten nodig voor het bedrijf. Daarom werkt ZEKUR samen met de DAS Documentenshop. Hier vind je snel de belangrijke documenten voor jouw onderneming en die stem je makkelijk op jouw situatie af. 

Heb je een adviesberoep of werk je in de ICT? Dan staan de belangrijkste documenten en brieven voor jouw beroep voor je klaar.
Lees meer over de DAS Documentenshop Advies.
Lees meer over de DAS Documentenshop ICT.

Heb je een ander beroep, ook dan kan je bij de documentenshop terecht. De belangrijkste documenten voor zzp'ers hebben we samen met DAS al voor je uitgezocht. Lees meer over de DAS Documentenshop.