Nieuws

ZEKUR al 12 jaar de laagste basispremie

ZEKUR heeft de zorgpremie voor de basisverzekering Gewoon ZEKUR voor 2020 vastgesteld op € 101,95 per maand (naturapolis, op basis van selectie van zorgverleners).
Lees meer over: ZEKUR al 12 jaar de laagste basispremie

Hoe wordt mijn autoverzekeringspremie berekend?

Een lage premie voor je autoverzekering. Hoe langer je zonder schade rijdt, hoe hoger je korting wordt. Hierbij zijn je schadevrije jaren en je trede op de bonus-malus ladder belangrijk. Maar hoe zit dit precies?
Lees meer over: Hoe wordt mijn autoverzekeringspremie berekend?

Je auto uitlenen aan een ander: hoe zit dat?

Een vriend vraagt je of hij je auto een dagje mag lenen. Je auto uitlenen aan een ander is een aardig gebaar waardoor de ander weer even geholpen is. Maar is je auto dan nog verzekerd?
Lees meer over: Je auto uitlenen aan een ander: hoe zit dat?

Een aanrijding! Wat nu?

Je hoopt dat het je niet overkomt, maar een aanrijding is zo gebeurd. Naast de schrik is er vaak schade en soms zelfs letsel als gevolg van het ongeluk. Welke stappen kan je het beste direct na een aanrijding nemen?
Lees meer over: Een aanrijding! Wat nu?

Ikazia Ziekenhuis: omleiding per 1 juli 2019

Rond de omleiding van het Ikazia Ziekenhuis naar het Franciscus Gasthuis & Vlietland heb je misschien vragen. Wij geven zo goed mogelijk antwoord.
Lees meer over: Ikazia Ziekenhuis: omleiding per 1 juli 2019

Je auto tijdelijk niet verzekeren

Je gebruikt je auto een tijdje niet en je wilt je autoverzekering stopzetten. Kan dat?
Lees meer over: Je auto tijdelijk niet verzekeren

Zo kies je de juiste autoverzekering

Het is soms lastig om te kiezen hoe je je auto het beste kunt verzekeren. We hebben daarom een aantal punten op een rijtje gezet. Zo maak je de juiste keuze.
Lees meer over: Zo kies je de juiste autoverzekering

Uitbreiding van zorgaanbieders voor het laten plaatsen van een spiraal

Vanaf nu kun je ook terecht bij een gecertificeerd verloskundige.
Lees meer over: Uitbreiding van zorgaanbieders voor het laten plaatsen van een spiraal

Zorgkostenfactuur: een duidelijk overzicht van je zorgkosten

Als je zorgkosten hebt gemaakt of hebt gedeclareerd, ontving je altijd een overzicht van de vergoedingen. Dit is veranderd omdat we vinden dat dit duidelijker en overzichtelijker kan. Daarom krijg je voortaan een zorgkostenfactuur van ons.
Lees meer over: Zorgkostenfactuur: een duidelijk overzicht van je zorgkosten

ParkinsonNet: betere zorg voor Parkinsonpatiënten

Aankleden, eten, lopen en praten. Voor mensen met de ziekte van Parkinson vormt dit soort dagelijkse handelingen soms een grote uitdaging. Parkinson is een complexe ziekte die zich op verschillende manieren kan uiten. En er zijn vaak meerdere zorgaanbieders betrokken bij de behandeling. Het is natuurlijk belangrijk dat zij deskundig zijn. Maar ze moeten hun behandeling ook goed op elkaar afstemmen. Daarom is er ParkinsonNet: een landelijk netwerk van zorgaanbieders, gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van patiënten met Parkinson. Doel van ParkinsonNet: meer kennis, kortere lijnen tussen zorgaanbieders en zorg dicht bij patiënten.
Lees meer over: ParkinsonNet: betere zorg voor Parkinsonpatiënten