Nieuws

Aevitae wordt Your Benefits Assuradeuren

Aevitae Schadeverzekeringen B.V. krijgt een andere naam: Your Benefits Assuradeuren. Verder verandert er niets.

Vragen over het coronavirus

Heb je vakantieplannen of heb je een reis geboekt? Lees dan deze informatie goed door.

Besparen op je zorgkosten, zo doe je dat!

Bij ZEKUR houden we de premie voor de zorgverzekering zo laag mogelijk. Je hebt niet alle kosten, in de hand, maar wij geven je een paar tips om mogelijk te besparen op je eigen risico, verzekeringspremie en overige door jou gemaakte zorgkosten.

ZEKUR al 12 jaar de laagste basispremie

ZEKUR heeft de zorgpremie voor de basisverzekering Gewoon ZEKUR voor 2020 vastgesteld op € 101,95 per maand (naturapolis, op basis van selectie van zorgverleners).

Hoe wordt mijn autoverzekeringspremie berekend?

Een lage premie voor je autoverzekering. Hoe langer je zonder schade rijdt, hoe hoger je korting wordt. Hierbij zijn je schadevrije jaren en je trede op de bonus-malus ladder belangrijk. Maar hoe zit dit precies?

Je auto uitlenen aan een ander: hoe zit dat?

Een vriend vraagt je of hij je auto een dagje mag lenen. Je auto uitlenen aan een ander is een aardig gebaar waardoor de ander weer even geholpen is. Maar is je auto dan nog verzekerd?

Een aanrijding! Wat nu?

Je hoopt dat het je niet overkomt, maar een aanrijding is zo gebeurd. Naast de schrik is er vaak schade en soms zelfs letsel als gevolg van het ongeluk. Welke stappen kan je het beste direct na een aanrijding nemen?

Je auto tijdelijk niet verzekeren

Je gebruikt je auto een tijdje niet en je wilt je autoverzekering stopzetten. Kan dat?

Zo kies je de juiste autoverzekering

Het is soms lastig om te kiezen hoe je je auto het beste kunt verzekeren. We hebben daarom een aantal punten op een rijtje gezet. Zo maak je de juiste keuze.