Daarom

Je hebt een eigen atelier of winkelruimte en er komen regelmatig klanten. Of je hebt een eigen webshop of marktkraam waar je jouw producten verkoopt. Voor je administratie heb je een laptop en een telefoon om bereikbaar te zijn. En natuurlijk je producten. Er zijn verschillende risico’s waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld diefstal of beschadiging van jouw producten. Of een klant die struikelt over de deurmat in je winkel.

Voor wie

Deze verzekeringsbundel is voor ondernemers die in Nederland wonen of waarvan het bedrijf in Nederland is gevestigd. Je hebt een maximale omzet van € 250.000,- per jaar. Heb jij een omzet van meer dan € 250.000,- per jaar, kijk dan bij onze ZEKUR MKB-verzekeringsbundels.

Beroepen die in deze bedrijfstak vallen, zijn bijvoorbeeld:
Eigenaar van een bijouterie, bloemenwinkel, copyshop, dierenwinkel, kaaswinkel, kledingwinkel, markthandelaar, opticien, schoenenwinkel of tweedehandswinkel of webshophouder.

Dit zijn de beroepen van de doelgroep ZZP Verkoop.

Zakelijke verzekeringsbundels

ZEKUR heeft de belangrijkste verzekeringen voor jou gebundeld in 2 overzichtelijke bundels.

 

Gewoon ZEKUR ZZP

Gewoon ZEKUR is de basisbundel en heeft dat wat je minimaal nodig hebt:


Je kan Gewoon ZEKUR uitbreiden met Aansprakelijkheid voor (niet-)ondergeschikten.

 

Extra ZEKUR ZZP

Met Extra ZEKUR heb je:

Je kan Extra ZEKUR uitbreiden met:



Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

ZEKUR en de DAS Documentenshop

Elke ondernemer heeft juridische documenten nodig voor het bedrijf. Daarom werkt ZEKUR samen met de DAS Documentenshop. Hier vind je snel de belangrijke documenten voor jouw onderneming en die stem je makkelijk op jouw situatie af. Lees meer.