Bij ZEKUR kies je uit 2 basisverzekeringen: een naturapolis en een restitutiepolis. Met beide basisverzekeringen ben je even goed verzekerd, want de overheid bepaalt welke zorg er in het basispakket zit. Het verschil zit in de zorgverleners waar je terecht kunt en de hoogte van de vergoeding die je krijgt.

Bereken mijn premie

_17A2451

Basisverzekering Gewoon ZEKUR

Gewoon ZEKUR is een naturapolis. Je maakt hierbij gebruik van de zorgverleners waarmee wij een contract hebben. Over de kwaliteit en de kosten maken we goede afspraken. Zo ben je verzekerd van goede zorg en blijft de premie laag! Gewoon ZEKUR is 1 van de goedkoopste basisverzekeringen van Nederland. 

Je kiest zelf je huisarts. Voor spoedeisende hulp en bevalling kan je natuurlijk naar een zorgverlener waarmee wij geen afspraken hebben gemaakt. Je kan dan naar elke huisarts, de huisartsenpost of naar het ziekenhuis. 

Ga je naar de zorgverleners en ziekenhuizen die een contract met ons hebben, dan worden de kosten 100% vergoed. Je betaalt wel het eigen risico. De betaling regelen we rechtstreeks met de zorgverlener of het ziekenhuis. Je ontvangt zelf geen nota en hoeft dus niets voor te schieten. In de Zorgvinder vind je de zorgverleners waarmee wij een afspraak hebben gemaakt. Bekijk het overzicht van de door ons gecontracteerde ziekenhuizen. 

Houd er rekening mee dat je een deel van de kosten zelf moet betalen als je geen gebruik maakt van de gecontracteerde zorgverleners. De kosten worden dan vergoed tot 80% van het gemiddeld gecontracteerd tarief. De maximum vergoedingen vind je in de Lijst maximale vergoeding niet-gecontracteerde zorgverleners


Deze verzekering vergelijken

Om het vergelijken van zorgverzekeringen makkelijker te maken heeft iedere basisverzekering een zorgverzekeringskaart.

file-alt Bekijk de zorgverzekeringskaart

Basisverzekering Gewoon ZEKUR Vrij

Gewoon ZEKUR Vrij is een restitutiepolis. Je kiest hierbij zelf je arts, specialist of ziekenhuis. De zorgverlener hoeft geen contract met ZEKUR te hebben. Weet je niet welke zorgverlener je moet kiezen? In de Zorgvinder vind je de zorgverleners waarmee wij een contract hebben. 

De meeste zorgverleners sturen de nota direct naar ons. Als je zelf een nota ontvangt, betaal je de rekening aan de zorgverlener en declareer je de nota eenvoudig online. Je ontvangt binnen 6 werkdagen je vergoeding. Het eigen risico is van toepassing. Je krijgt bij alle ziekenhuizen en zorgverleners maximaal de wettelijk vastgestelde WMG tarieven, Wet Marktordening Gezondheidszorg, vergoed. Als deze er niet zijn, dan vergoeden we de kosten tot maximaal de in Nederland geldende redelijke marktprijs. 


Deze verzekering vergelijken

Om het vergelijken van zorgverzekeringen makkelijker te maken heeft iedere basisverzekering een zorgverzekeringskaart.

file-alt Bekijk de zorgverzekeringskaart

Bekijk het overzicht nagenoeg gelijke polissen

Gewoon ZEKUR

NATURA BASISVERZEKERING
Meest gekozen
  • Altijd naar je eigen huisarts.
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners.
  • Je hebt keuze uit een select aantal gecontracteerde ziekenhuizen.
  • Voor spoedeisende hulp en bevalling kan je overal terecht.
  • 80% vergoeding bij niet-gecontracteerde zorgverleners.
Voor  € 110,40 per maand
Dit is de premie per maand bij € 385,- verplicht eigen risico.

Gewoon ZEKUR Vrij

RESTITUTIE BASISVERZEKERING
  • 100% vergoeding
  • Vrije keuze uit alle zorgverleners. Het maakt niet uit of een zorgverlener een contract met onsheeft.
Voor  € 136,70 per maand
Dit is de premie per maand bij € 385,- verplicht eigen risico.

Aanvullende verzekeringen

De basisverzekering vergoedt niet alle zorg. Je kan daarom kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen.

Gerelateerd

Lees deze en meer artikelen op ons blog.

Zorg10 december 2020

Welke zorg wordt vergoed uit de basisverzekering?

Je zorgverzekering kiezen kan soms lastig zijn. Helemaal als je niet zeker weet welke zorg al wordt vergoed door de basisverzekering en voor welke zorg je je eventueel aanvullend wilt verzekeren. We zetten daarom de belangrijkste zorg die vergoed wordt uit de basisverzekering op een rij.

Zorg11 november 2020

Besparen op je zorgkosten, zo doe je dat!

Bij ZEKUR houden we de premie voor de zorgverzekering zo laag mogelijk. Je hebt niet alle kosten in de hand, maar wij geven je een paar tips om mogelijk te besparen op je eigen risico, verzekeringspremie en overige door jou gemaakte zorgkosten.