Vergoeding bij invaliditeit en overlijden

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. En als ondernemer heb je geen vangnet. Niet aan het werk, betekent geen inkomsten. Met een Ongevallenverzekering krijg je een éénmalige uitkering als 1 van je werknemers of jij door een ongeluk blijvend invalide raakt. Of je nabestaanden krijgen een vergoeding als je na een ongeval overlijdt.


Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

Wel verzekerd of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering voor iedereen. 

Dit is verzekerd

De MKB Ongevallenverzekering van ZEKUR heeft een wereldwijde 24-uurs dekking. Er is dus niet alleen dekking tijdens je werk, maar ook onderweg, thuis, op vakantie of tijdens het sporten. Bij blijvende invaliditeit geldt er een extra hoge uitkering die kan oplopen tot 350% van het verzekerde bedrag. Je bent verzekerd tot je 70e jaar. Op dat moment wordt je verzekering automatisch beëindigd.

Dit is niet verzekerd

We betalen bijvoorbeeld niet bij invaliditeit of overlijden door een ongeval als je:

  • aan een sport doet waar je voor betaald wordt
  • aan gevaarlijke sporten sport doet. Zoals bijvoorbeeld bergsport, boksen, ijshockey, parachutespringen of andere sporten met een zelfde soort verhoogd risico
  • meedoet aan of traint voor snelheidswedstrijden of recordritten. Bijvoorbeeld met een motor, auto, paard of fiets
  • als je onder invloed bent van drank, drugs of andere bedwelmende of verdovende middelen
  • 18 jaar of ouder bent en je bent betrokken bij een vechtpartij of ander waagstuk
  • jezelf van het leven berooft