Aanvullende verzekeringen

Met een aanvullende verzekering krijg je meer vergoed


Als je meer of ruimere vergoedingen wilt, neem dan een aanvullende zorgverzekering. De basisverzekering vergoedt namelijk lang niet alle zorg. Kies één van de losse aanvullende verzekeringen en verzeker alleen wat je nodig hebt. Of kies voor het gemak van Extra ZEKUR en sluit in één keer een complete aanvullende verzekering af. Dit aanvullende pakket is onze beste koop omdat het complete pakket voordeliger is dan het afsluiten van losse verzekeringen.

Compleet verzekerd met Extra ZEKUR


Extra ZEKUR is de voordelige én complete aanvullende verzekering van ZEKUR. De kosten van o.a. de tandarts, fysiotherapie en spoedeisende zorg in het buitenland zijn hiermee verzekerd.


De vergoeding voor tandartskosten en fysiotherapie is ruimer dan die van de losse aanvullende verzekeringen. Voor de tandarts is er een vergoeding van 75% van je kosten tot € 500,- per jaar. Dit is bij de losse verzekering ZEKUR Tand €
 250,- per jaar.

Fysiotherapie vergoeden we vanuit het budget Therapieën. Hier vallen ook andere zorgsoorten onder, zoals bijvoorbeeld podotherapie en acnebehandeling. Voor alle zorg samen is er een maximale vergoeding van € 500,- per jaar. 

Daarnaast heb je vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, de anticonceptiepil en nog véél meer. En er zit een Doorlopende Reisverzekering én een Doorlopende Annuleringsverzekering bij. Zo heb je alles in één keer goed geregeld.

Deze verzekering vergelijken

Om het vergelijken van zorgverzekeringen makkelijker te maken heeft iedere aanvullende verzekering een zorgverzekeringskaart.

 Bekijk de zorgverzekeringskaart

Losse aanvullende verzekeringen


Je kunt de basisverzekering Gewoon ZEKUR Zorg en Gewoon ZEKUR Zorg Vrij uitbreiden met drie verzekeringen. Je kiest alleen dat wat je nodig hebt. Je hebt de keuze uit: 

Tand

In de basisverzekering zit geen vergoeding voor tandartskosten als je 18 jaar of ouder bent. De kosten van preventieve controle, gebitsreiniging, vullingen e.d. moet je dan zelf betalen. Met ZEKUR Tand verzeker je deze kosten voor 75% van de nota met een maximum van € 250,- per jaar.

Fysio

Vanuit de basisverzekering krijg je bij een aantal chronische aandoeningen een vergoeding voor fysiotherapie als je 18 jaar of ouder bent. Heb je fysiotherapie nodig, bijvoorbeeld vanwege rugklachten of een sportblessure, dan vergoeden we met ZEKUR Fysio maximaal 9 behandelingen.  

Buitenland en Reis

Met de basisverzekering ben je voor spoedeisende zorg in het buitenland verzekerd. We vergoeden dan maximaal het bedrag dat je in Nederland voor dezelfde behandeling vergoed zou krijgen. Maar de kosten voor zorg in het buitenland kunnen soms hoger zijn en dat wil je natuurlijk niet zelf betalen. Met ZEKUR Buitenland vergoeden we deze kosten. Daarnaast zit er ook nog de Doorlopende Reisverzekering in.


Deze verzekering vergelijken

Om het vergelijken van zorgverzekeringen makkelijker te maken heeft iedere aanvullende verzekering een zorgverzekeringskaart.

 Bekijk de zorgverzekeringskaart

Losse aanvullende verzekeringen

 
"Ik stel zélf mijn aanvullende verzekering samen"
Losse aanvullende verzekeringen
Bereken premie

Extra ZEKUR

De beste koop
"Ik heb alles voordelig en compleet in één pakket verzekerd"
Extra ZEKUR
Bereken premie

Keuzehulp

We helpen je een handje met het samenstellen van je ZEKUR zorgverzekering. Beantwoord de vragen en check wat het beste bij jouw wensen en persoonlijke situatie past.

 

Naar de Keuzehulp