Je spullen, je gereedschap en je voorraad goed verzekerd

Je wilt je spullen, je gereedschap en je voorraad goed verzekeren. Ze zijn belangrijk voor het uitoefenen van je beroep. En het kan zomaar gebeuren dat er wordt ingebroken en je bezittingen worden meegenomen. Of dat er brand uitbreekt. De verzekering ZZP Inventaris en Goederen van ZEKUR biedt in deze gevallen uitkomst.


Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

_17A9027

Wel verzekerd of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering voor iedereen. 

Dit is verzekerd

Met ZZP Inventaris en Goederen zijn de spullen en je voorraad die je nodig hebt voor je werk goed verzekerd. Je zakelijke spullen zijn op het adres waar je bedrijf is gevestigd verzekerd voor schade door o.a. brand, blikseminslag, storm en diefstal.

Dit is niet verzekerd

Laat je bijvoorbeeld je telefoon vallen en is het scherm stuk, dan is dit niet verzekerd. We betalen ook niet bij:

  • schade die je met opzet veroorzaakt
  • diefstal als er geen hang- en sluitwerk aanwezig is
  • diefstal als je spullen op een ander adres dan je privéadres staan en er geen braakschade is
  • schade door verlies of vermissing van je inventaris en/of goederen
  • schade als je inventaris en/of goederen in een gebouw liggen wat niet van steen of staal is of geen dak heeft met dakpannen, bitumen of mastiek.

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.

Om het vergelijken van verzekeringen makkelijk te maken, heeft elke verzekering een verzekeringskaart. Bekijk de verzekeringskaart van de inventaris- en goederenverzekering.

Verzekerd bedrag

Je inventaris en goederen zijn verzekerd tot maximaal € 20.000,- per gebeurtenis.  Voor de zzp'er in de uiterlijke verzorging en in de bouw zijn er standaard extra dekkingen:

Extra dekking voor contant geld voor zzp'er in de uiterlijke verzorging

Omdat klanten contant afrekenen, is er tot maximaal € 2.500 aan contant geld per gebeurtenis verzekerd. Bijvoorbeeld als je als pedicure of kapster werkt.

Extra dekking voor zzp'er in de bouw

Als je als zzp'er in de bouw werkt, dan heb je een extra dekking voor het maken van extra kosten die nodig zijn om door te kunnen gaan met je werk na een schade. Bijvoorbeeld als je trilplaat wordt gestolen en je een andere trilplaat moet huren. Of als je door een brand tijdelijk een andere ruimte moet huren. Deze extra kosten zijn tot maximaal € 2.500,- per gebeurtenis verzekerd.

Eigen risico

Het eigen risico is € 250,- per gebeurtenis.

ZZP Inventaris en Goederen afsluiten

Deze verzekering is opgenomen in de bundels Gewoon ZEKUR ZZP en Extra ZEKUR ZZP. Je kunt hem dus niet los afsluiten. Doordat je ZZP Inventaris en Goederen samen met andere verzekeringen afsluit, heb je alles in een keer goed geregeld. En krijg je een lage
premie. 


Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur