Eigen vervoerverzekering

Als zzp'er in de bouw heb je altijd wel spullen in je bus liggen. Je moet bijvoorbeeld regelmatig een partij tegels voor je klanten vervoeren en laden en lossen. Tijdens het lossen van de lading met tegels valt een doos kapot op straat. Of je ontdekt de volgende ochtend dat je bus is opengebroken en alle goederen die je nodig hebt voor je klussenbedrijf zijn gestolen. De ZZP Eigen Vervoer Bouw biedt in deze gevallen uitkomst.  


Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

Wel verzekerd of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering voor iedereen. 

Dit is verzekerd

Met ZZP Eigen Vervoer Bouw zijn de goederen in je bedrijfsauto 24 uur per dag verzekerd voor schade aan en diefstal of verlies van deze spullen. Ook als je tijdens het laden en lossen de eigendommen van je klant beschadigt.

Dit is niet verzekerd

Als je bijvoorbeeld je bedrijfswagen niet op slot hebt gedaan en je gereedschap wordt gestolen, dan is dit niet verzekerd. We betalen bijvoorbeeld ook niet bij:

  • als je lakschade of krasschade hebt aan spullen die niet zijn verpakt
  • bij schade aan je bedrijfswagen zelf

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.

Eigen risico

Er geldt een eigen risico van € 125,- per gebeurtenis. Als je glaszetter bent, dan geldt er voor glasbreuk een eigen risico van € 500,- per gebeurtenis.

Hier ben je verzekerd

Je bent verzekerd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Verzekerd bedrag

De goederen in je bedrijfswagen zijn verzekerd tot een bedrag van maximaal € 10.000,- per gebeurtenis.

ZZP Eigen Vervoer Bouw afsluiten

Je kunt de bundel Extra ZEKUR ZZP Bouw met ZZP Eigen Vervoer Bouw uitbreiden. Je kunt deze dus niet los afsluiten. Doordat je deze samen met andere verzekeringen afsluit, heb je alles in een keer goed geregeld. En krijg je een lage premie. 


Bereken mijn premie

Zelf online afsluiten zonder tussenpersoon