De woonverzekeringsbundel die bij jullie gezin past

Als ouder heb je vaak een druk bestaan. Verzekeren is wel het laatste waar je dan mee bezig bent. Maar stel je eens voor dat er brand in huis ontstaat of je kind knipt per ongeluk de nieuwe broek van een buurmeisje in stukjes? Dan is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de kosten lopen soms hoog op. En die wil je natuurlijk niet zelf betalen!

Een gezin kent vele vormen. Je woont samen met je partner en kinderen. Of je (schoon)ouders wonen bij jou of je woont samen met meerdere volwassenen. Een gezin bestaat uit meerdere personen en dit brengt meer risicio's met zich mee. De verzekerde bedragen en de premie zijn daarom aangepast op jouw woonsituatie. Speciaal voor jou en je gezin heeft ZEKUR de belangrijkste verzekeringen gebundeld in 3 overzichtelijke bundels:

Bereken mijn premie
glijden van de trap

Gewoon ZEKUR Wonen

Extra ZEKUR Wonen

Super ZEKUR Wonen

Dit is de basisbundel met de verzekeringen die je in ieder geval nodig hebt

Deze bundel heeft meer verzekeringen, allrisk dekking en veel keuzes

Deze bundel heeft de meeste verzekeringen, hogere verzekerde bedragen en de dekkingen zijn uitgebreider

Optioneel

Optioneel

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

Alles in 1 keer goed geregeld

Doordat de verzekeringen in de bundel die je kiest helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je alles in 1 keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Eigen risico

Je bepaalt zelf welk eigen risico je op je woonverzekeringsbundel hebt. Hoe hoger jouw eigen risico, hoe lager jouw premie. Als 1 schade meer verzekeringen in jouw bundel raakt, dan telt het eigen risico 1 keer. 

Er zijn 2 uitzonderingen:

  • er geldt nooit een eigen risico voor de Ongevallenverzekering in Extra ZEKUR Wonen en Super ZEKUR Wonen
  • er geldt altijd een eigen risico bij de Rechtsbijstandverzekering als je een externe rechtshulpverlener inschakelt en dit niet verplicht is. Het eigen risico is € 250,- per gebeurtenis

In de factsheets van ZEKUR Wonen vind je voor elke woonsituatie een overzicht van de bundels, de verzekerde bedragen per verzekering en een korte uitleg over de verschillende verzekeringen.

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht. 

Wijzigt jouw woonsituatie

Geef dat dan aan ons door. Je verzekering wordt dan omgezet naar de bundel die bij jouw nieuwe woonsituatie past. Gaan jullie verhuizen? Vergeet dan niet je nieuwe adres aan ons door te geven. Je regelt dit gemakkelijk online. Tip: vervang je sloten als je verhuisd bent. Je weet dan zeker dat jij de enige bent met jouw huissleutels.