Woonverzekering Gezin

De woonverzekeringsbundel die bij jullie gezin past

Als ouder heb je vaak een druk bestaan. Verzekeren is wel het laatste waar je dan mee bezig bent. Maar stel je eens voor dat er brand in huis ontstaat of je kind knipt per ongeluk de nieuwe broek van een buurmeisje in stukjes? Dan is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de kosten lopen soms hoog op. En die wil je natuurlijk niet zelf betalen!

Een gezin bestaat uit meerdere personen. Dit brengt meer risicio's met zich mee. De verzekerde bedragen en de premie zijn daarom aangepast op jouw woonsituatie. Speciaal voor jou en je gezin heeft ZEKUR de belangrijkste verzekeringen gebundeld in 3 overzichtelijke bundels:

Eigen risico

Voor sommige verzekeringen in je woonverzekeringsbundel betaal je een eigen risico. Dit kan je voor een klein bedrag per maand voor al deze verzekeringen afkopen. Voor de verzekeringen met eigen risico gaat het standaard om € 125,- per gebeurtenis, tenzij anders vermeldt.

Het eigen risico geldt voor de volgende verzekeringen: 

- Inboedelverzekering. Bij diefstal is het eigen risico € 250,-.
- Buitenshuisverzekering
- Rechtsbijstandsverzekering 
- Opstalverzekering € 150,-. Bij stormschade is het eigen risico € 250,-
- Reisverzekering geldt alleen een eigen risico van € 50,- voor schade en/of verlies van bagage en geld.

In de factsheets van ZEKUR Wonen vind je voor elke woonsituatie een overzicht van de bundels, de verzekerde bedragen per verzekering en een korte uitleg over de verschillende verzekeringen. Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht. 

Alles in één keer goed geregeld voor de laagste prijs

Doordat de verzekeringen in je bundel op elkaar en op jouw woonsituatie is afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Wijzigt jouw woonsituatie

Geef dat dan aan ons door. Je verzekering wordt dan omgezet naar de bundel die bij jouw nieuwe woonsituatie past.