Met de opstalverzekering zijn je eigen huis, je zonnepanelen en bijgebouwen zoals je schuur of garage  verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand of storm. En je hebt glas is meeverzekerd. Met de Allrisk Opstalverzekering is ook schade die je zelf per ongeluk veroorzaakt verzekerd. Bijvoorbeeld als je kind een voetbal door de ruit schiet of je een pot verf op je vaste houten vloer laat vallen. De Allrisk Opstalverzekering sluit je af bij Extra ZEKUR Wonen en Super ZEKUR Wonen. 

Bereken mijn premie

Wel verzekerd of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering voor iedereen. Je kan jouw woning verzekeren als het een stenen woning is met een harde dakbedekking zoals dakpannen en als deze op het vaste land staat.

Dit is verzekerd

De verzekering keert onder andere uit bij schade door:

  • Schade door ongelukken veroorzaakt door jou of een gezinslid
  • Slag, val of stootschade

Dit is niet verzekerd

We betalen niet bij schade:

  • door achterstallig onderhoud of slijtage
  • door normaal gebruik, zoals krassen, schrammen en deuken
  • door huisdieren

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.


Om het vergelijken van verzekeringen makkelijk te maken, heeft elke verzekering een verzekeringskaart. Bekijk de verzekeringskaart van de Allrisk Opstalverzekering.

Verzekerd bedrag

Je woonhuis is op de Allrisk Opstalverzekering verzekerd tot een bedrag van maximaal € 700.000,- per gebeurtenis. De waarde van jouw woning halen wij extern op. Je bent nooit onderverzekerd. De premie wordt bepaald door deze waarde, de leeftijd van jouw woning en jouw postcode.

Eigen risico

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 150,-. Je kunt er ook voor kiezen je eigen risico af te kopen. Dan betaal je een iets hogere premie.

Allrisk Opstalverzekering afsluiten

De Allrisk Opstalverzekering is een uitbreiding op de bundels Extra ZEKUR Wonen en Super ZEKUR Wonen. Je kan deze dus niet los afsluiten. Doordat je de verzekering samen met andere verzekeringen afsluit, kies je voor gemak en premievoordeel. Met de Allrisk Opstalverzekering ben je uitgebreider verzekerd. Wil je dit niet? Kies dan voor de Gewoon ZEKUR Wonen met de Opstalverzekering.

 

Bereken mijn premie