Allrisk Opstalverzekering

Met de opstalverzekering is je eigen huis verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand of storm. Met de Allrisk Opstalverzekering is ook schade die je zelf per ongeluk veroorzaakt verzekerd. Bijvoorbeeld als je kind een voetbal door de ruit schiet of je een pot verf op je vaste houten vloer laat vallen.

Bereken mijn premie

Wel verzekerd of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering voor iedereen. Je kan jouw woning verzekeren als het een stenen woning is met een harde dakbedekking zoals dakpannen en als deze op het vaste land staat.

Dit is verzekerd

De verzekering keert onder andere uit bij schade door:

  • Schade door ongelukken veroorzaakt door jou of een gezinslid
  • Slag, val of stootschade

Dit is niet verzekerd

We betalen niet bij schade:

  • door achterstallig onderhoud of slijtage
  • door normaal gebruik, zoals krassen, schrammen en deuken
  • door huisdieren

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.


Om het vergelijken van verzekeringen makkelijk te maken, heeft elke verzekering een verzekeringskaart. Bekijk de verzekeringskaart van de Allrisk Opstalverzekering.

Verzekerd bedrag

Je woonhuis is op de Allrisk Opstalverzekering verzekerd tot een bedrag van maximaal € 300.000,- per gebeurtenis. Sluit de Extra Opstalverzekering af om je woonhuis te verzekeren tot een bedrag van maximaal € 500.000,- per gebeurtenis.

Eigen risico

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 125,-. Je kunt er ook voor kiezen je eigen risico af te kopen. Dan betaal je een iets hogere premie.

Allrisk Opstalverzekering afsluiten

De Allrisk Opstalverzekering is een uitbreiding op de bundels Gewoon en Extra ZEKUR Wonen en de aanvullende Opstalverzekering. Je kan deze dus niet los afsluiten. Doordat je de verzekering samen met andere verzekeringen afsluit, kies je voor gemak en premievoordeel. Met de Allrisk Opstalverzekering ben je uitgebreider verzekerd. Wil je dit niet? Kies dan voor de Opstalverzekering.

 

Bereken mijn premie