Woonverzekering Eénoudergezin

De woonverzekeringsbundel die bij jou en je kinderen past

Als ouder ben je druk met heel veel dingen. Verzekeren is wel het laatste waar je als ouder mee bezig bent. Toch is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Stel je voor dat er ingebroken wordt. Of je zoon of dochter schiet per ongeluk een voetbal bij je buurman door de ruit. Een ongelukje zit in een klein hoekje, maar de kosten lopen soms hoog op. En die wil je natuurlijk niet zelf betalen!

Een gezin bestaat uit meerdere personen. Dit brengt meer risicio's met zich mee. De verzekerde bedragen en de premie zijn daarom aangepast op jouw woonsituatie. Speciaal voor jou en je kinderen hebben we de belangrijkste verzekeringen gebundeld in twee overzichtelijke bundels:

Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR

Gewoon ZEKUR is de basisbundel met een Inboedel- en een Aansprakelijkheidsverzekering. Je kinderen en jij zijn verzekerd.
Met Extra ZEKUR heb je naast de basisbundel, ook de Doorlopende Reisverzekering, de Ongevallenverzekering, de Rechtsbijstandverzekering en de Multimedia Buitenshuisverzekering. Met deze laatste verzekering zijn je telefoon, laptop en iPod buitenshuis verzekerd. Elke verzekering is voor jou en je kind(eren) geldig.

Eigen risico

Voor sommige verzekeringen in je woonverzekeringsbundel betaal je een eigen risico. Dit kun je voor een klein bedrag per maand voor al deze verzekeringen  afkopen. Voor de verzekeringen met eigen risico gaat het standaard om € 125,- per gebeurtenis, tenzij anders vermeldt.

Het eigen risico geldt voor de volgende verzekeringen: 

  • Inboedelverzekering (bij diefstal is het eigen risico € 250,-)
  • Multimedia Buitenshuisverzekering en de Extra Multimedia Buitenshuisverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering en de Extra Rechtsbijstandverzekering
  • de Opstalverzekering (bij stormschade is het eigen risico € 250,-).

Voor de reisverzekering geldt alleen een eigen risico van € 50,- voor schade en/of verlies van bagage en geld.

In het factsheet ZEKUR Wonen Eenoudergezin vind je een overzicht van de bundels, de verzekerde bedragen per verzekering en een korte uitleg over de verschillende verzekeringen. Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht. 

Alles in één keer goed geregeld voor de laagste prijs

Doordat de verzekeringen in je bundel op elkaar en op jouw woonsituatie is afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Wijzigt jouw woonsituatie

Geef dat dan aan ons door. Je verzekering wordt dan omgezet naar de bundel die bij jouw nieuwe woonsituatie past.