Woonverzekering Eénoudergezin

De woonverzekeringsbundel die bij jou en je kinderen past

Als ouder ben je druk met heel veel dingen. Verzekeren is wel het laatste waar je als ouder mee bezig bent. Toch is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Stel je voor dat er ingebroken wordt. Of je zoon of dochter schiet per ongeluk een voetbal bij je buurman door de ruit. Een ongelukje zit in een klein hoekje, maar de kosten lopen soms hoog op. En die wil je natuurlijk niet zelf betalen!

Een gezin bestaat uit meerdere personen. Dit brengt meer risicio's met zich mee. De verzekerde bedragen en de premie zijn daarom aangepast op jouw woonsituatie. Speciaal voor jou en je kinderen hebben we de belangrijkste verzekeringen gebundeld in twee overzichtelijke bundels:

Gewoon ZEKUR

Gewoon ZEKUR is de basisbundel met een Inboedel- en een Aansprakelijkheidsverzekering. Je kinderen en jij zijn verzekerd.

Extra ZEKUR

Met Extra ZEKUR heb je naast de basisbundel, ook de Doorlopende Reisverzekering, de Ongevallenverzekering, de Rechtsbijstandverzekering en de Multimedia Buitenshuisverzekering. Met deze laatste verzekering zijn je telefoon, laptop en iPod buitenshuis verzekerd. Elke verzekering is voor jou en je kind(eren) geldig.

Alles in één keer goed geregeld voor de laagste prijs

Doordat de verzekeringen in je bundel op elkaar en op jouw woonsituatie is afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Wijzigt jouw woonsituatie

Geef dat dan aan ons door. Je verzekering wordt dan omgezet naar de bundel die bij jouw nieuwe woonsituatie past.