Woonverzekering Single

Woonverzekeringsbundel voor singles

Dat je alleen woont, betekent niet dat je je verveelt. Als single onderneem je vaak veel, zoals vrienden uitnodigen om samen te sporten en uit te gaan. Verzekeren is dan het laatste waar je mee bezig wilt zijn. Toch is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Want als bijvoorbeeld je spullen worden gestolen, kunnen de kosten hoog oplopen. En dat wil je natuurlijk niet zelf betalen! Woon je samen met huisgenoten of vrienden, dan kan elke bewoner Single aanvragen. 

Speciaal voor jou heeft ZEKUR de belangrijkste verzekeringen gebundeld in twee overzichtelijke bundels:


Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR

Gewoon ZEKUR is de basisbundel met een Inboedel-en Aansprakelijkheidsverzekering
Met Extra ZEKUR heb je naast de basisbundel, ook de Doorlopende Reisverzekering, de Ongevallenverzekering, de Rechtsbijstandverzekeringen de Multimedia Buitenshuisverzekering. Met deze laatste verzekering zijn je telefoon, laptop en iPod buitenshuis verzekerd.

In het onderstaande overzicht zie je welke verzekeringen de twee bundels bevatten. De verzekerde
bedragen zijn per gebeurtenis, tenzij anders vermeld. Het is ook mogelijk om je eigen risico af te kopen voor alle verzekeringen in je bundel waarvoor een eigen risico geldt.

Eigen risico

Voor sommige verzekeringen in je woonverzekeringsbundel betaal je een eigen risico. Dit kun je voor een klein bedrag per maand voor al deze verzekeringen  afkopen. Voor de verzekeringen met eigen risico gaat het standaard om € 125,- per gebeurtenis, tenzij anders vermeldt.

Het eigen risico geldt voor de volgende verzekeringen: 

  • Inboedelverzekering (bij diefstal is het eigen risico € 250,-)
  • Multimedia Buitenshuisverzekering en de Extra Multimedia Buitenshuisverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering en de Extra Rechtsbijstandverzekering
  • de Opstalverzekering (bij stormschade is het eigen risico € 250,-).

Voor de reisverzekering geldt alleen een eigen risico van € 50,- voor schade en/of verlies van bagage en geld.

In het factsheet ZEKUR Wonen Single vind je een overzicht van de bundels, de verzekerde bedragen per verzekering en een korte uitleg over de verschillende verzekeringen. Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht. 

Alles in één keer goed geregeld voor de laagste prijs

Doordat de verzekeringen in je bundel helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Van Single naar Duo

Geef aan ons door als je gaat samenwonen of trouwen. Je verzekering wordt dan omgezet naar ZEKUR Wonen DuoAls jullie allebei een inboedelverzekering hebben, dan kun je één inboedelverzekering opzeggen. Je wilt natuurlijk niet dubbel verzekerd zijn. ZEKUR Wonen Duo is één verzekering voor twee personen. 

Als je samenwoont met huisgenoten of vrienden en jullie zijn geen student meer, dan kan elke huisgenoot of vriend zijn of haar eigen verzekeringsbundel aanvragen. 

Vergeet niet je nieuwe adres aan ons door te geven als je gaat verhuizen. Stuur ons dan een mail met je oude en nieuwe gegevens. Tip: vervang je sloten als je verhuisd bent. Je weet dan zeker dat jij de enige bent met jouw huissleutels.