Dat je alleen woont, betekent niet dat je je verveelt. Als single onderneem je vaak veel, zoals vrienden uitnodigen om samen te sporten en uit te gaan. Verzekeren is dan het laatste waar je mee bezig wilt zijn. Toch is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Want als bijvoorbeeld je spullen worden gestolen, kunnen de kosten hoog oplopen. En dat wil je natuurlijk niet zelf betalen! Woon je samen met huisgenoten of vrienden, dan kan elke bewoner Single aanvragen. 

Speciaal voor jou heeft ZEKUR de belangrijkste verzekeringen gebundeld in 3 overzichtelijke bundels: 

Bereken mijn premie
gezicht wonen

Gewoon ZEKUR Wonen

Extra ZEKUR Wonen

Super ZEKUR Wonen

Dit is de basisbundel met de verzekeringen die je in ieder geval nodig hebt

Deze bundel heeft meer verzekeringen, allrisk dekking en veel keuzes

Deze bundel heeft de meeste verzekeringen, hogere verzekerde bedragen en de dekkingen zijn uitgebreider

Optioneel

Optioneel

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

Alles in 1 keer goed geregeld

Doordat de verzekeringen in de bundel die je kiest helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je alles in 1 keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Eigen risico

Je bepaalt zelf welk eigen risico je op je woonverzekeringsbundel hebt. Hoe hoger jouw eigen risico, hoe lager jouw premie. Als 1 schade meer verzekeringen in jouw bundel raakt, dan telt het eigen risico 1 keer. 

Er zijn 2 uitzonderingen:

  • er geldt nooit een eigen risico voor de Ongevallenverzekering in Extra ZEKUR Wonen en Super ZEKUR Wonen
  • er geldt altijd een eigen risico bij de Rechtsbijstandverzekering als je een externe rechtshulpverlener inschakelt en dit niet verplicht is. Het eigen risico is € 250,- per gebeurtenis

In de factsheets van ZEKUR Wonen vind je voor elke woonsituatie een overzicht van de bundels, de verzekerde bedragen per verzekering en een korte uitleg over de verschillende verzekeringen.

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht. 

Van Single naar Duo

Geef aan ons door als je gaat samenwonen of trouwen. Je verzekering wordt dan omgezet naar ZEKUR Wonen DuoAls jullie allebei een inboedelverzekering hebben, dan kan je 1 inboedelverzekering opzeggen. Je wilt natuurlijk niet dubbel verzekerd zijn. ZEKUR Wonen Duo is 1 verzekering voor 2 volwassen personen. 

Vergeet niet je nieuwe adres aan ons door te geven als je gaat verhuizen. Je regelt dit gemakkelijk online. Tip: vervang je sloten als je verhuisd bent. Je weet dan zeker dat jij de enige bent met jouw huissleutels.