Woonverzekering voor Duo’s

Samen goed verzekerd met ZEKUR Wonen Duo

Je gaat binnenkort samenwonen of je woont samen met je partner of vriend(in). Dan is het voordelig om ook samen je verzekeringen af te sluiten. Je bespaart daarmee een hoop kosten en je bent in één keer goed verzekerd. 

Speciaal voor jou en je partner hebben we de belangrijkste verzekeringen gebundeld in twee overzichtelijke bundels. Als je samenwoont met een huisgenoot of een vriend, dan is Single op jou van toepassing. Elke huisgenoot sluit dan zijn of haar eigen Single verzekeringsbundel af. 


Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR

Gewoon ZEKUR is de basisbundel met een Inboedel- en Aansprakelijkheidsverzekering. Je partner en jij zijn allebei verzekerd. 
Met Extra ZEKUR hebben je partner en jij naast de basisbundel, ook de Doorlopende Reisverzekering, de Ongevallenverzekering, de Rechtsbijstandverzekering en de Multimedia BuitenshuisverzekeringMet deze laatste verzekering zijn je telefoon, laptop en iPod zelfs buitenshuis verzekerd. 

Eigen risico

Voor sommige verzekeringen in je woonverzekeringsbundel betaal je een eigen risico. Dit kun je voor een klein bedrag per maand voor al deze verzekeringen  afkopen. Voor de verzekeringen met eigen risico gaat het standaard om € 125,- per gebeurtenis, tenzij anders vermeldt.

Het eigen risico geldt voor de volgende verzekeringen: 

  • Inboedelverzekering (bij diefstal is het eigen risico € 250,-)
  • Multimedia Buitenshuisverzekering en de Extra Multimedia Buitenshuisverzekering
  • Rechtsbijstandsverzekering en de Extra Rechtsbijstandverzekering
  • de Opstalverzekering (bij stormschade is het eigen risico € 250,-)

Voor de reisverzekering geldt alleen een eigen risico van € 50,- voor schade en/of verlies van bagage en geld.

In het factsheet ZEKUR Wonen Duo vind je een overzicht van de bundels, de verzekerde bedragen per verzekering en een korte uitleg over de verschillende verzekeringen. Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht. 

Alles in één keer goed geregeld voor de laagste prijs

Doordat de verzekeringen in je bundel helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Van Duo naar Single, Student of Gezin

Geef het aan ons door als je woonsituatie verandert. Je verzekering wordt dan omgezet naar de juiste woonverzekeringsbundel. Als je alleen gaat wonen, wordt je bundel gewijzigd naar Single of Student. Krijgen jullie een kindje, dan wordt je bundel omgezet naar Gezin. Stuur ons een mail met je gegevens en wat er precies verandert. Je ontvangt dan van ons een bevestiging.