Woonverzekering voor Duo’s

Samen goed verzekerd met ZEKUR Wonen Duo

Je gaat binnenkort samenwonen of je woont samen met je partner of vriend(in). Dan is het voordelig om ook samen je verzekeringen af te sluiten. Je bespaart daarmee een hoop kosten en je bent in één keer goed verzekerd.

Speciaal voor jou en je partner of vriend(in) hebben we de belangrijkste verzekeringen gebundeld in twee overzichtelijke bundels:


Gewoon ZEKUR

Gewoon ZEKUR is de basisbundel met een Inboedel- en Aansprakelijkheidsverzekering.

Extra ZEKUR

Met Extra ZEKUR heb je naast de basisbundel, ook de Doorlopende Reisverzekering, de Ongevallenverzekering, de Rechtsbijstandverzekering en de Multimedia BuitenshuisverzekeringMet deze laatste verzekering zijn je telefoon, laptop en iPod zelfs buitenshuis verzekerd.

Alles in één keer goed geregeld voor de laagste prijs

Doordat de verzekeringen in je bundel helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je voor de laagste prijs alles in één keer goed geregeld! Bekijk de factsheet ZEKUR Wonen Duo voor een totaaloverzicht van de verzekeringen, verzekerde bedragen en eigen risico’s.

Van Duo naar Single, Student of Gezin

Geef het aan ons door als je woonsituatie verandert. Je verzekering wordt dan omgezet naar de juiste woonverzekeringsbundel. Als je alleen gaat wonen, wordt je bundel gewijzigd naar Single of Student. Krijgen jullie een kindje, dan wordt je bundel omgezet naar Gezin. Stuur ons een mail met je gegevens en wat er precies verandert. Je ontvangt dan van ons een bevestiging.

 

Premieberekenen wonen

Vanaf € 4,25

Wat is je woonsituatie?

  • Geef aan welke woonsituatie op jou van toepassing is.

Welke bundel kies je?


Wat wil je nog toevoegen?

Ik wil mijn eigen risico afkopen