Samen goed verzekerd met ZEKUR Wonen Duo

Je gaat binnenkort samenwonen of je woont samen met je partner of vriend(in) of een andere volwassene. Dan is het voordelig om ook samen je verzekeringen af te sluiten. Je bespaart daarmee een hoop kosten en je bent in één keer goed verzekerd. 

Speciaal voor jou en de persoon met wie je samenwoont hebben we de belangrijkste verzekeringen gebundeld in 3 overzichtelijke bundels. 

Bereken mijn premie

Gewoon ZEKUR Wonen

Extra ZEKUR Wonen

Super ZEKUR Wonen

Dit is de basisbundel met de verzekeringen die je in ieder geval nodig hebt

Deze bundel heeft meer verzekeringen, allrisk dekking en veel keuzes

Deze bundel heeft de meeste verzekeringen, hogere verzekerde bedragen en de dekkingen zijn uitgebreider

Optioneel

Optioneel

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

 

Optioneel

Alles in 1 keer goed geregeld

Doordat de verzekeringen in de bundel die je kiest helemaal op elkaar en op jouw woonsituatie zijn afgestemd, heb je alles in 1 keer goed geregeld!

Bereken mijn premie

Eigen risico

Je bepaalt zelf welk eigen risico je op je woonverzekeringsbundel hebt. Hoe hoger jouw eigen risico, hoe lager jouw premie. Als 1 schade meer verzekeringen in jouw bundel raakt, dan telt het eigen risico 1 keer. 

Er zijn 2 uitzonderingen:

  • er geldt nooit een eigen risico voor de Ongevallenverzekering in Extra ZEKUR Wonen en Super ZEKUR Wonen
  • er geldt altijd een eigen risico bij de Rechtsbijstandverzekering als je een externe rechtshulpverlener inschakelt en dit niet verplicht is. Het eigen risico is € 250,- per gebeurtenis

In de factsheets van ZEKUR Wonen vind je voor elke woonsituatie een overzicht van de bundels, de verzekerde bedragen per verzekering en een korte uitleg over de verschillende verzekeringen.

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht. 

Van Duo naar Single, Student of Gezin

Geef het aan ons door als je woonsituatie verandert. Je verzekering wordt dan omgezet naar de juiste woonverzekeringsbundel. Als je alleen gaat wonen, wordt je bundel gewijzigd naar Single of Student. Krijgen jullie een kindje, dan wordt je bundel omgezet naar Gezin. Stuur ons een mail via het klantcontactformulier met je gegevens en wat er precies verandert. Je ontvangt dan van ons een bevestiging.

Ga je verhuizen? Vergeet dan niet je nieuwe adres aan ons door te geven. Je regelt dit gemakkelijk online. Tip: vervang je sloten als je verhuisd bent. Je weet dan zeker dat jij de enige bent met jouw huissleutels.