Blogoverzicht

24 juni 2024
Goed gekleed de zon in

Kleren zijn een goede manier om jezelf tegen de schadelijke invloed van de zon te beschermen. Maar welke kleding beschermt het best? En waar moet je op letten als je een zonnebril koopt? In deze blog zetten we de belangrijkste informatie voor je op een rij.

4 juni 2024
3 onderhoudsklussen die je zelf kunt doen

Door je huis goed te onderhouden kun je schade voorkomen. Veel onderhoudsklussen kun je zelf doen. We hebben de beste klussen voor je uitgezocht om zelf mee aan de slag te gaan.

4 juni 2024
Zo herken je huidkanker

Huidkanker is de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Als je er vroeg bij bent, is behandeling vaak goed mogelijk. Maar hoe herken je huidkanker? 

22 mei 2024
Zo maak je jouw tuin kindvriendelijk

De tuin is voor kinderen een heerlijke plek om buiten te spelen. Maar hoe zorg je ervoor dat kinderen onbezorgd hun gang kunnen gaan? In deze blog zetten we tips op een rijtje voor een kindvriendelijke tuin.

15 mei 2024
Zo bescherm je jouw huis tegen inbraak

Je moet er niet aan denken dat er bij je wordt ingebroken en er spullen worden gestolen. Gelukkig verklein je met een paar maatregelen de kans op een inbraak. In deze blog geven we je tips om je huis te beveiligen.

8 mei 2024
Zonnebrandcrème: feiten en fabels

Het is belangrijk om je lichaam goed te beschermen tegen de zon. Maar over zonnebrandcrème bestaan de laatste tijd veel misverstanden. Waar moet je precies op letten als je zonnebrandcrème koopt en gebruikt?