/zorgapps.jpg
8 handige gezondheidsapps
Zorg
/spoedeisende-hulp.jpg
Wanneer moet ik naar de huisarts of spoedeisende hulp?
Zorg

Laatste blogs

Zorg1 December 2021
8 handige gezondheidsapps

Je wil natuurlijk zo gezond mogelijk leven. Er zijn verschillende gezondheidsapps waarvan je gratis gebruik kan maken en die je daarbij kunnen helpen. Of het nu gaat om preventieve gezondheid, EHBO-tips, mentale gezondheid of een app die je vertelt of het verstandig is om naar de dokter te gaan. We zetten hier 8 handige apps op een rij. 

Zorg17 November 2021
Wanneer moet ik naar de huisarts of spoedeisende hulp?

Als je opeens medische hulp nodig hebt of hulp die niet lang kan wachten, is het aantrekkelijk om meteen naar de spoedeisende hulp te gaan van het ziekenhuis. Maar vaak heb je een verwijzing van je huisarts of huisartsenpost nodig voordat je op de spoedeisende hulp wordt toegelaten.

Hypotheken23 September 2021
Rente en je hypotheek: hoe zit het precies?

De rente is historisch laag. Voor degenen die het lukt om een huis te kopen is het goed nieuws: een lagere rente betekent vaak lagere maandelijkse kosten. Maar hoe zit het nu precies met de hypotheekrente?

Hypotheken23 September 2021
Een huis kopen als starter: hoe doe je dat?

Door de enorme krapte op de woningmarkt is het als starter erg lastig om een woning te kopen. Bezichtigingsrondes zijn snel vol en overbieden is in veel gebieden de norm geworden. Het kan erg ontmoedigend werken. Toch zijn er een aantal tips die je in je achterhoofd kunt houden. Die niet alleen voor starters handig zijn, maar ook van pas kunnen komen als je jouw volgende woning zoekt.

Hypotheken20 September 2021
Welke kosten maak je bij het aankopen van een huis?

Bij het aankopen van een huis moet je uiteraard weten hoeveel je maximaal kan lenen voor je hypotheek. Naast de koopsom van de woning krijg je te maken met financieringskosten. Welke voor jou van toepassing zijn verschilt per situatie, maar we zetten de veelvoorkomende kostenposten hieronder op een rij.

Hypotheken20 September 2021
Wat te doen met je overwaarde

De huizenprijzen zijn de laatste jaren alleen maar gestegen. En het lijkt erop dat deze trend zich voorlopig nog wel doorzet. Dat is lastig als je een huis wilt kopen, maar huizenbezitters hebben nu veel overwaarde. Zolang die waarde in stenen zit, kan je hier niet veel mee doen. Toch zijn er best wat mogelijkheden om wel gebruik te maken van je overwaarde. 

gerelateerd
/zorgapps.jpg
1 December 2021
8 handige gezondheidsapps
/spoedeisende-hulp.jpg
17 November 2021
Wanneer moet ik naar de huisarts of spoedeisende hulp?
/post8los-800x600.jpg
17 December 2020
Het reisadvies verandert, wat nu?!
/post2los-800x600.jpg
10 December 2020
Welke zorg wordt vergoed uit de basisverzekering?
/post17los.jpg
3 December 2020
Eerste hulp bij ongelukken
/besparen-op-je-zorgkosten-800x600.jpg
11 November 2020
Besparen op je zorgkosten, zo doe je dat!