Blog overzicht

Productaansprakelijkheid: hoe zit dat?

Zzp

De sneeuw komt eraan! Zo bescherm je jouw bedrijf tegen schade

Zzp

Laatste blogs

Zzp29 April 2021

Productaansprakelijkheid: hoe zit dat?

Het maken van producten brengt risico’s met zich mee. Want als er iets mis is met jouw product waardoor er schade ontstaat aan een ander, kan je aansprakelijk gesteld worden. En ook als je producten importeert, kan je als producent aansprakelijk worden gesteld. Hoe zit dit precies?

Zzp5 February 2021

De sneeuw komt eraan! Zo bescherm je jouw bedrijf tegen schade

Sneeuw en ijs betekent in veel gevallen winterpret! Met sneeuwval en een ijskoude week in het vooruitzicht, is het goed om voorbereidingen te treffen om je bedrijf te beschermen tegen storm- en sneeuwschade. We geven een paar tips om schade te voorkomen.

Reis17 December 2020

Het reisadvies verandert, wat nu?!

Het ministerie van Buitenlandse Zaken geeft voor landen en gebieden verschillende reisadviezen af. Zo weet je of het veilig is om een land of gebied te bezoeken. Sinds het begin van de coronacrisis hebben vrijwel alle landen te maken gekregen met aangepaste reisadviezen. Wat betekent dat voor je verzekeringen?

Zorg10 December 2020

Welke zorg wordt vergoed uit de basisverzekering?

Je zorgverzekering kiezen kan soms lastig zijn. Helemaal als je niet zeker weet welke zorg al wordt vergoed door de basisverzekering en voor welke zorg je je eventueel aanvullend wilt verzekeren. We zetten daarom de belangrijkste zorg die vergoed wordt uit de basisverzekering op een rij.

Zorg3 December 2020

Eerste hulp bij ongelukken

Stel je staat in de rij voor de kassa te wachten en de wachtende voor je wordt ineens onwel. Of je partner heeft een klusongeluk, met een flinke snijwond tot gevolg. Weet jij dan wat je moet doen? 

Zorg11 November 2020

Besparen op je zorgkosten, zo doe je dat!

Bij ZEKUR houden we de premie voor de zorgverzekering zo laag mogelijk. Je hebt niet alle kosten in de hand, maar wij geven je een paar tips om mogelijk te besparen op je eigen risico, verzekeringspremie en overige door jou gemaakte zorgkosten.

gerelateerd

5 February 2021
De sneeuw komt eraan! Zo bescherm je jouw bedrijf tegen schade
11 November 2020
Besparen op je zorgkosten, zo doe je dat!
14 October 2020
Starten als zzp’er: deze verzekeringen heb je nodig!
4 September 2020
Je huis brandveilig maken, zo doe je dat!
4 September 2020
Hoe werkt een particuliere aansprakelijkheidsverzekering?