Je spullen, je gereedschap en je voorraad goed verzekerd

Je wilt je spullen, je gereedschap en je voorraad goed verzekeren. Ze zijn belangrijk voor het uitoefenen van je beroep. En het kan zomaar gebeuren dat er wordt ingebroken en je bezittingen worden meegenomen. Of dat er brand uitbreekt. De verzekering MKB Inventaris en Goederen van ZEKUR biedt in deze gevallen uitkomst.

 

Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

Wel of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering voor iedereen.

Dit is verzekerd

Met MKB Inventaris en Goederen zijn de spullen en je voorraad die je nodig hebt voor je werk goed verzekerd. Je zakelijke spullen zijn op het adres waar je bedrijf is gevestigd verzekerd voor schade door o.a. brand, blikseminslag, storm en diefstal.

Dit is niet verzekerd

Laat je bijvoorbeeld je telefoon vallen en is het scherm stuk, dan is dit niet verzekerd. We betalen ook niet bij:

  • schade die je met opzet veroorzaakt
  • diefstal als er geen hang- en sluitwerk aanwezig is of als je niet voldoet aan de gestelde beveiligingseisen
  • diefstal als je spullen op een ander adres staan
  • diefstal zonder braakschade
  • schade door verlies of vermissing van je inventaris en/of goederen
  • schade als je inventaris en/of goederen in een gebouw liggen wat niet van steen of staal is of geen dak heeft met dakpannen, bitumen of mastiek.
  • schade door neerslag aan goederen die op minder dan 15 centimeter boven de vloer zijn opgeslagen. Dit geldt voor de begane grond, in kelders en souterrains

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.

Om het vergelijken van verzekeringen makkelijk te maken, heeft elke verzekering een verzekeringskaart. Bekijk de verzekeringskaart van de inventaris- en goederenverzekering.

Verzekerd bedrag

De inventaris en goederen zijn verzekerd voor het bedrag dat op jouw polis staat. Bij het aanvragen de MKB verzekeringsbundel kan je kiezen uit 4 groepen verzekerde bedragen:
-          Tot € 50.000,-
-          € 50.000,- tot € 100.000,-
-          € 100.000,- tot € 150.000,-
-          € 150.000,- tot € 250.000,-

Eigen risico

Het eigen risico is € 500,- per gebeurtenis. Kies je voor een hoger eigen risico, dan ontvang je korting op de premie. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie. 

-         Kies je voor € 1.000,- eigen risico, dan ontvang je 10% korting. 
-         Kies je voor € 2.000,- eigen risico, dan ontvang je 20% korting. 

Als bij een schade meerdere verzekeringen worden geraakt, dan wordt het eigen risico 1 keer in rekening gebracht.

Voorbeeld
Er is brand uitgebroken in jouw bedrijfspand. Jouw inventaris en al je verkoopartikelen zijn hierdoor verloren gegaan. En jouw pand heeft brandschade. Voor de inventaris en je verkoopartikelen geldt de MKB Inventaris en Goederenverzekering. Voor de schade aan jouw pand geldt de MKB Gebouwenverzekering. Het eigen risico wordt niet per verzekering gerekend, maar per schadegebeurtenis. Als jij hebt gekozen voor een eigen risico van € 1.000,- geldt in dit voorbeeld 1x dit eigen risico op de totale schade.

MKB Inventaris- en Goederenverzekering afsluiten

Deze verzekering maakt onderdeel uit van de verzekeringsbundels Gewoon ZEKUR MKB, Extra ZEKUR MKB en Super ZEKUR MKB. Je kan deze dus niet los afsluiten. Doordat je de MKB Inventaris en Goederenverzekering samen met andere verzekeringen afsluit heb je alles in 1 keer goed geregeld. En krijg je een lage premie.

Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur