Gereedschap en goederen die je vervoert goed verzekerd

Je hebt altijd wel spullen in je bus liggen. Je moet bijvoorbeeld regelmatig een partij tegels voor je klanten vervoeren en laden en lossen. Tijdens het lossen van de lading met tegels valt een doos kapot op straat. Of je ontdekt de volgende ochtend dat je bus is opengebroken en alle goederen die je nodig hebt voor je klussenbedrijf zijn gestolen. De MKB Eigen Vervoerverzekering biedt in deze gevallen uitkomst.  


Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

Wel verzekerd of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Niet alles is verzekerd. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering.

Dit is verzekerd

Met MKB Eigen Vervoer Bouw zijn de goederen in je bedrijfsauto 24 uur per dag verzekerd voor schade aan en diefstal of verlies van deze spullen. Ook als je tijdens het laden en lossen de eigendommen van je klant beschadigt.
Bij verlies of diefstal van zakelijke goederen die voor de verkoop zijn bestemd, betalen wij de waarde die op de inkoopfactuur staat exclusief BTW. Dit bedrag verhogen wij met de verwachte winst. Deze verhoging is maximaal 20% van de waarde op de inkoopfactuur exclusief BTW. 

Dit is niet verzekerd

Als je bijvoorbeeld je bedrijfswagen niet op slot hebt gedaan en je gereedschap wordt gestolen, dan is dit niet verzekerd. We betalen bijvoorbeeld ook niet bij:

  • als je lakschade of krasschade hebt aan spullen die niet zijn verpakt
  • bij schade aan je bedrijfswagen zelf