Gereedschap en goederen die je vervoert goed verzekerd

Je hebt altijd wel spullen in je bus liggen. Je moet bijvoorbeeld regelmatig een partij tegels voor je klanten vervoeren en laden en lossen. Tijdens het lossen van de lading met tegels valt een doos kapot op straat. Of je ontdekt de volgende ochtend dat je bus is opengebroken en alle goederen die je nodig hebt voor je klussenbedrijf zijn gestolen. De MKB Eigen Vervoerverzekering biedt in deze gevallen uitkomst.  


Bereken mijn premie

Zelf makkelijk afsluiten zonder adviseur

Wel verzekerd of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Niet alles is verzekerd. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering.

Dit is verzekerd

Met MKB Eigen Vervoer Bouw zijn de goederen in je bedrijfsauto 24 uur per dag verzekerd voor schade aan en diefstal of verlies van deze spullen. Ook als je tijdens het laden en lossen de eigendommen van je klant beschadigt.
Bij verlies of diefstal van zakelijke goederen die voor de verkoop zijn bestemd, betalen wij de waarde die op de inkoopfactuur staat exclusief BTW. Dit bedrag verhogen wij met de verwachte winst. Deze verhoging is maximaal 20% van de waarde op de inkoopfactuur exclusief BTW. 

Dit is niet verzekerd

Als je bijvoorbeeld je bedrijfswagen niet op slot hebt gedaan en je gereedschap wordt gestolen, dan is dit niet verzekerd. We betalen bijvoorbeeld ook niet bij:

  • als je lakschade of krasschade hebt aan spullen die niet zijn verpakt
  • bij schade aan je bedrijfswagen zelf

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.

Om het vergelijken van verzekeringen makkelijk te maken, heeft elke verzekering een verzekeringskaart. Bekijk de verzekeringskaart van MKB Eigen Vervoerverzekering.

Eigen risico

Het eigen risico is € 500,- per gebeurtenis. Kies je voor een hoger eigen risico, dan ontvang je korting op de premie. Hoe hoger je eigen risico, hoe lager je premie:
-          Kies je voor € 1.000,- eigen risico, dan ontvang je 10% korting. 
-          Kies je voor € 2.000,- eigen risico, dan ontvang je 20% korting. 

Als bij een schade meerdere verzekeringen worden geraakt, dan wordt het eigen risico 1 keer in rekening gebracht.

Hier ben je verzekerd

Je bent verzekerd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Verzekerd bedrag

De goederen in je bedrijfswagen zijn verzekerd tot een bedrag van maximaal € 10.000,- per gebeurtenis. Je kan voor maximaal 6 bedrijfswagens de MKB Eigen Vervoerverzekering afsluiten. 

MKB Eigen vervoerverzekering afsluiten

Deze verzekering is een uitbreiding op de verzekeringsbundels Extra ZEKUR MKB en Super ZEKUR MKB. Je kan deze dus niet los afsluiten. Doordat je deze samen met andere verzekeringen afsluit, heb je alles in 1 keer goed geregeld. En krijg je een lage premie. 


Bereken mijn premie

Zelf online afsluiten zonder tussenpersoon