Deze zomer staan er 3 zonnebrandpalen in Nederland die gesponsord worden door ZEKUR. Bij deze palen haal je gratis zonnebrandcrème via een dispenser. De zonnebrandpalen zijn gepersonaliseerd voor ZEKUR. Je vindt ze op het stadsstrand in Groningen, het Kronenburgerpark in Nijmegen en net zoals vorig jaar bij de strandopgang van Hoek van Holland. 

De palen zijn geplaatst in samenwerking met Sundo NL, een partij die zich samen met stichting Fight Cancer inzet voor het verminderen van huidkanker in Nederland. Huidkanker is de meest voorkomende kanker in Nederland.zonnebrandpaal 2023.jpg  

De oplossing is simpel: weren, kleren en smeren. Blijf uit de zon, draag bedekkende kleding en smeer je in als je de zon in gaat. ZEKUR vindt het belangrijk dat jij je goed beschermt tegen de zon. Daarom maken wij het met de zonnebrandpaal mogelijk om jezelf goed in te smeren. Dan kan jij genieten van een dagje strand of park. Ook als je thuis vergeten bent om je in te smeren.

Slim en duurzaam

De zonnebrandpalen zijn voorzien van slimme technologie. Zo lees je op het scherm de UV-index op dat moment en een advies of het noodzakelijk is om je die dag in te smeren of niet. Vanaf UV-index 3 wordt insmeren belangrijk, want dan kan je al binnen 25 minuten verbranden als je geen zonnebrandcrème hebt gebruikt. Goed smeren dus!

De zonnebrandcrème heeft een SPF 50 en beschermt tegen zowel UV-A als UV-B straling. Bovendien is de crème is natuur- en oceaanvriendelijk.

Heb jij de zonnebrandpalen al gezien?