Daarom ZEKUR

Altijd een ziekenhuis bij jou in de buurt

Spoedeisende hulp en bevallingen in alle ziekenhuizen

Je kan altijd naar je eigen huisarts

Met veel aanvullende opties

Bereken je zorgpremie

 • Gewoon ZEKUR Zorg Basis
  Welke basisverzekering wil je?
  Je bent in Nederland verplicht een basisverzekering af te sluiten. De overheid bepaalt welke vergoedingen in deze basisverzekering zitten. Dit is bij elke verzekeraar hetzelfde. Bij ZEKUR kies je uit 2 basisverzekeringen.
  Welk eigen risico wil je?
  Er geldt een wettelijk verplicht eigen risico van € 385,-. Je kan deze verhogen met een vrijwillig extra eigen risico. Je betaalt dan minder premie.
 • TandFysioBuitenland en Reis

  Welke aanvullende verzekering wil je?

  Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De tandarts en fysiotherapie bijvoorbeeld. Met de aanvullende zorgverzekeringen van ZEKUR krijg je meer of ruimere vergoedingen.
  Losse aanvullende verzekeringen
 • Geen ongevallenverzekeringen

  Heb je ook aan een zorg ongevallen- of hulp na een ongeval verzekering gedacht?

  De zorgverzekering vergoedt bij een ongeval de kosten van medische hulp. Er kunnen meer kosten zijn. Bijvoorbeeld doordat je na een ongeval extra kinderopvang nodig hebt of als je blijvend invalide wordt. Je kan kiezen voor de Zorg Ongevallenverzekering en/of de verzekering Hulp na een Ongeval.

 • Kinderen meeverzekeren: Nee
  Wil je kinderen meeverzekeren?
  Tot 18 jaar zijn kinderen gratis meeverzekerd voor de basisverzekering en hoeven zij geen eigen risico te betalen. Ze krijgen dezelfde basisverzekering en dezelfde aanvullende verzekeringen als die van degene die de verzekering aanvraagt. Wil je voor je kinderen een andere basisverzekering of andere aanvullende verzekeringen kiezen, schrijf dan je kinderen bij via Mijn ZEKUR Zorg. Dit kan je doen zodra je jouw verzekeringspolis hebt ontvangen. Voor de aanvullende verzekeringen betaal je voor kinderen tot 18 jaar de volgende premie:
  • ZEKUR Fysio, ZEKUR Tand en ZEKUR Buitenland en Reis: € 2,50 per verzekering per maand.
  • Extra ZEKUR: € 7,50 per maand
  Je vraagt deze verzekering voor jezelf en eventueel jouw minderjarige kind(eren) aan. Wil je jouw partner of een volwassen kind verzekeren? Dan kan hij of zij zelf een eigen verzekering kiezen en aanvragen.

  Voor ZEKUR Ongeval zijn kinderen standaard gratis meeverzekerd tot en met 31 december van het jaar dat zij 18 worden. De ZEKUR Ongeval verzekering voor het kind stopt dan automatisch. Je krijgt hiervan geen bericht. Hij of zij kan deze dan zelf aanvragen bij de ZEKUR Zorgverzekering.
  Hoeveel kinderen wil je verzekeren?
  minus
  plus
  Hoeveel kinderen wil je verzekeren? is een verplicht veld
 • Al 150.000 klanten kozen voor een verzekering van ZEKUR
 • Zo is jouw premie opgebouwd
  Basisverzekering
  Gewoon ZEKUR Zorg Basis
  € 147,30
  Korting bij eigen risico van € 385,-
  € 0,00
  Aanvullende verzekeringen
  Tand 75% tot € 250,-
  € 15,95
  Fysio 9 behandelingen
  € 15,95
  Buitenland en Reisverzekering
  € 4,50
  Het totaal bedrag is inclusief assurantiebelasting. Dit is een belasting die je betaalt over de premie en kosten van je verzekering. ZEKUR ontvangt voor zijn dienstverlening een vergoeding vanuit aanbieders waar wij je verzekering onderbrengen. Deze vergoedingen zijn als provisie opgenomen in de totale premie die je maandelijks betaald.

Over ZEKUR Zorg

ZEKUR is een bemiddelaar. Dat betekent dat we bemiddelen tussen jou en de aanbieder van de verzekeraar. ZEKUR Zorg is een onderdeel van de Coöperatie VGZ. Deze coöperatie omvat ook de merken Univé Zorg, VGZ en IZA.

Naast zorg biedt ZEKUR ook verzekeringen aan binnen de thema’s wonen, rijden, ZZP en MKB. Hiervoor werken we samen met verschillende verzekeraars.

Lees hier meer over onze werkwijze