Je volgende woning

Je bent al bekend met wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een hypotheek. Maar misschien is het alweer een tijd geleden of zijn de regels voor het afsluiten van een hypotheek veranderd. Er kan sprake zijn van een overwaarde of juist van een restschuld van je huidige woning. Daarom is het goed om de opties en je wensen te bespreken met een ervaren hypotheekadviseur. Regel je hypotheek via Extra ZEKUR ‘Advies op afstand’ of Extra ZEKUR ‘Advies samen aan tafel’. Je krijgt deskundig en onafhankelijk advies.

Berekenen en vergelijken

Bereken je maximale hypotheek in een paar stappen. Je ziet dan hoeveel je kunt lenen op basis van jouw inkomen en wat het per maand kost. Als je al weet wat je wilt en wat je kunt lenen, bereken dan wat je per maand gaat betalen. Je krijgt een goed beeld van je totale hypotheeklasten. Zo weet je precies hoeveel geld je overhoudt om te sparen en om leuke dingen te doen.

Kies uit alle hypotheekaanbieders

Met Extra ZEKUR zijn alle hypotheekvormen mogelijk. De adviseur vergelijkt alle aanbieders en alle rentevaste periodes. Zo weet je zeker dat je de beste hypotheek vindt. Met een scherpe rente en de voorwaarden die voor jou belangrijk zijn.

Aanmelden hypotheekgesprek

Hoe jouw hypotheektraject eruit ziet is afhankelijk van hoe je jouw hypotheek wil regelen. We hebben daarom de verschillende trajecten uitgelegd in een stappenplan.

Naar het stappenplan