Allrisk Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering zijn je spullen in je woning verzekerd voor schade door brand, diefstal, storm en lekkage. Met de Allrisk Inboedelverzekering krijg je een uitbreiding op de Inboedelverzekering. Je spullen zijn dan in de woning ook verzekerd voor schade door een ongelukje of door vallen of stoten. Bijvoorbeeld als je kind een mooie verftekening maakt op de bank of als je per ongeluk iets laat vallen. We betalen niet bij vlekken, krassen of deuken door normaal gebruik of schade door huisdieren.

Bereken mijn premie

Wel verzekerd of niet verzekerd

Je verzekert je voor schade die je niet verwacht. Zo houden we je premie laag en bieden we een eerlijke verzekering voor iedereen. 

Dit is verzekerd

De verzekering keert onder andere uit bij schade door:

  • Schade door ongelukken veroorzaakt door jou of een gezinslid
  • Slag, val of stootschade

 

Dit is niet verzekerd

We betalen niet bij schade:

  • Door normaal gebruik zoals krassen, schrammen en deuken
  • Door regen of andere neerslag wat door een openstaande raam of deur binnendringt
  • Verlies of vermissing van je spullen
  • Aan elektrische apparaten door kortsluiten, oververhitting of doorbranden
  • Aan je inboedel op het moment dat je je woning hebt verhuurd

Voorwaarden en verzekeringskaart Allrisk Inboedel

Lees de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.


Om het vergelijken van verzekeringen makkelijk te maken, heeft elke verzekering een verzekeringskaart. Bekijk de verzekeringskaart van de Allrisk Inboedelverzekering.

Dit wordt vergoed

Zijn je spullen niet te repareren? Dan krijg je in veel gevallen de nieuwwaarde vergoed. Dit is afhankelijk van wat er stuk is. Voor onder andere fietsen, bromfietsen en zonweringen krijg je de dagwaarde terug. Dat geldt ook voor spullen die vóór de schade minder waard waren dan 40% van de nieuwwaarde, bijvoorbeeld een televisie van tien jaar oud. Zijn je spullen wel te repareren, dan krijg je de reparatiekosten vergoed.

 

Eigen risico

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 125,-. Je kunt er ook voor kiezen je eigen risico af te kopen. Dan betaal je een iets hogere premie.

Allrisk Inboedelverzekering afsluiten

De Allrisk Inboedelverzekering is een uitbreiding op de bundels Gewoon en Extra ZEKUR Wonen. Je kan deze dus niet los afsluiten. Met de Allrisk Inboedelverzekering ben je uitgebreider verzekerd. Wil je dit niet? Kies dan voor de Inboedelverzekering.

Bereken mijn premie