Met Extra ZEKUR Hypotheekadvies op afstand krijg je deskundig en onafhankelijk advies voor een vaste lage prijs. De hypotheekadviseur brengt in een telefonisch of online adviesgesprek samen met jou je situatie in kaart en bespreekt het advies. De adviseur vraagt de hypotheek voor je aan en begeleidt alles tot aan de notaris. Je regelt je Extra ZEKUR Hypotheek “Advies op afstand” vanaf € 1.375,-. Je betaalt pas bij de notaris, als je hypotheek helemaal geregeld is.

 

Met Extra ZEKUR 'Advies op afstand':

  Persoonlijk advies via telefoon en mail
  Keuze uit alle aanbieders
  Alle rentevaste perioden
  Alle hypotheekvormen mogelijk
  Hypotheek met of zonder NHG
  Bemiddeling en advies overlijdensrisicoverzekering

Voor starters vanaf € 1.375,-.

Voor doorstromer, oversluiters en ondernemers € 1.550,-.

 

Zo werkt het

Het regelen van je hypotheek begint online. We sturen je door naar Univé Zuid-Nederland. Zij geven je advies en begeleiden de hypotheekaanvraag. Daar laat je jouw gegevens achter in een contactformulier. Binnen 1 werkdag wordt contact met je opgenomen.

Tijdens het telefonische adviesgesprek spreek je alles door met de hypotheekadviseur. Hij brengt samen met jou je situatie in kaart en geeft je advies over wat er voor jou mogelijk is en bij je past.

Na het adviesgesprek vraagt de adviseur de hypotheek voor je aan en begeleidt de aanvraag tot aan de notaris waar jij alleen nog maar de aktes hoeft te tekenen.

Heb je toch liever een gesprek , regel dan je hypotheek via Extra ZEKUR Hypotheek 'Advies samen aan tafel'.

Neem vrijblijvend contact op 

Wil je niet wachten? Neem dan zelf direct contact met ons op via telefoonnummer 088 – 600 23 45.