Met Gewoon ZEKUR regel je jouw hypotheek zonder hypotheekadvies. Gewoon ZEKUR is speciaal ontwikkeld voor starters op de woningmarkt. Je hoeft alleen de rentevaste periode te kiezen. De annuïteitenhypotheek wordt ondergebracht bij ASR onder de NHG-voorwaarden. De kosten voor Gewoon ZEKUR zijn eenmalig € 675,-. Je betaalt alleen afsluitkosten en geen advieskosten. Je doet immers alles zelf.

 

Met Gewoon ZEKUR:

  Zelf online regelen met een check door Univé
1 aanbieder
  Rente 10, 15, 20 en 30 jaar vast
  Annuïteitenhypotheek
  Hypotheek met NHG
  Bemiddeling en advies overlijdensrisicoverzekering

Voor starters vanaf € 675,-.

 

Zo werkt het

Het regelen van je hypotheek begint online. Op het moment dat je jouw maximale hypotheek berekent heb je de mogelijkheid een account aan te maken bij Univé Zuid-Nederland. Zij bemiddelen en regelen de hypotheekaanvraag.

Voordat je de hypotheek afsluit doe je een kennis- en ervaringstoets. Deze toets is wettelijk verplicht en is bedoeld om te bepalen of je voldoende kennis hebt van hypotheken en je bewust bent van de risico´s van de keuzes die je hebt gemaakt. Vervolgens kies je stap voor stap jouw hypotheek en verstuur je jouw aanvraag. Univé Zuid-Nederland doet een controle en er vindt nog een hypotheekcheck plaats met een hypotheekadviseur. Zo weten we zeker dat alle gegevens compleet en juist zijn. Als alles in orde is en de afsluitkosten zijn voldaan, wordt de hypotheek voor je aangevraagd.

Kom je er tijdens het proces achter dat je niet zeker bent van je keuzes, dan kan je altijd nog een adviseur inschakelen. Je regelt dan je hypotheek via Extra ZEKUR met advies op afstand.

Maximale hypotheek berekenen