Soms is het gunstig om je hypotheek over te sluiten. Dit is per situatie verschillend. Bekijk of het voor jou voordelig is om over te stappen.

Hypotheek check

 

Extra ZEKUR 

Met Extra ZEKUR krijg je deskundig en onafhankelijk advies voor een vaste lage prijs. Online beantwoord je vragen zodat je weet wat je kunt lenen en wat je nodig hebt om je huis te kopen. Daarna brengt de hypotheekadviseur in een telefonisch adviesgesprek samen met jou je situatie in kaart en wordt het advies besproken. De adviseur vraagt de hypotheek voor je aan en begeleidt alles tot aan de notaris. De kosten voor Extra ZEKUR Hypotheekadvies op afstand zijn € 1.300,-. Je betaalt pas bij de notaris, als je hypotheek helemaal geregeld is. 

Zo werkt het 

Het regelen van je hypotheek begint online.  We verwijzen je door naar Univé Zuid-Nederland. Zij geven je advies en begeleiden de hypotheekaanvraag. 

In een beveiligde omgeving vul je gegevens in, zoals je inkomen en de waarde van je nieuwe woning. Als je hiermee klaar bent, zijn er nog een aantal documenten nodig voor het adviesgesprek. Deze kun je eenvoudig uploaden. Zodra de adviseur de documenten heeft ontvangen, wordt er een telefonisch adviesgesprek met je ingepland. Tijdens het telefonische adviesgesprek spreek je alles door met de hypotheekadviseur. Hij brengt samen met jou je situatie in kaart en geeft je advies over wat er voor jou mogelijk is en bij je past. Alle keuzes worden in een adviesrapport vastgelegd en naar jou gemaild. Zo kun je het nog eens rustig nalezen. Na het adviesgesprek vraagt de adviseur de hypotheek voor je aan en begeleidt de aanvraag tot aan de notaris waar jij alleen nog maar de aktes hoeft te tekenen.