Gewoon ZEKUR, zo werkt het

Regel eenvoudig online je hypotheek via Gewoon ZEKUR, waar en wanneer je maar wilt.  


Stap 1: Je wordt doorgestuurd naar Univé Zuid-Nederland.  

Stap 2: Bereken je maximale hypotheek. Deze berekening wordt gebruikt om te controleren of je jouw huis kunt kopen.  

Stap 3: Je wordt doorverwezen naar het klantportaal om een kennis- en inzichttoets te doen. Zo weten we zeker dat je begrijpt wat er bij een hypotheekaanvraag komt kijken. De toets duurt ongeveer 30 minuten.  

Stap 4: Voltooi jouw aanvraag door je persoonlijke gegevens aan te leveren via de Ockto app. Met deze app haal je eenvoudig je gegevens van de Belastingdienst, het UWV, Mijnpensioenoverzicht.nl en Mijnoverheid op. Je downloadt de app in het klantportaal. Een hypotheekadviseur neemt vervolgens contact met je op. Als alles klopt, keurt de adviseur jouw aanvraag goed. Vanaf nu geldt een betalingsverplichting.  

Stap 5: Onderteken de offerte en lever eventueel aanvullende documenten aan die worden opgevraagd vanuit de geldverstrekker.  

Stap 6: Nadat alle documenten zijn goedgekeurd ontvang je het bindend aanbod en kun je naar de notaris. 

 

Gewoon ZEKUR

Extra ZEKUR ‘Advies op afstand’, zo werkt het

Doorloop het hypotheektraject samen met een erkende hypotheekadviseur via Extra ZEKUR ‘Advies op afstand’.  

Stap 1: Je wordt doorgestuurd naar Univé Zuid-Nederland.  

Stap 2: Vul het contactformulier in. Je wordt uiterlijk de volgende werkdag gebeld. Je kan ook zelf meteen contact opnemen door te bellen naar 088 600 23 45.  

Stap 3: Samen met een hypotheekadviseur worden jouw situatie en jouw wensen in kaart gebracht en een intakegesprek gepland. Ter voorbereiding op de afspraak lever je enkele gegevens aan via de Ockto app. Met deze app haal je eenvoudig je gegevens van de Belastingdienst, het UWV, Mijnpensioenoverzicht.nl en Mijnoverheid op. Je downloadt de app in het klantportaal. 

Stap 4: Tijdens het intakegesprek wordt bepaald of je wensen haalbaar zijn. Zo ja, dan wordt dit vertaald naar een hypotheekvoorstel. Mits akkoord, wordt de dienstverleningsovereenkomst opgemaakt en het voorstel vertaald naar een adviesrapport. 

Stap 5: Nadat het adviesrapport is besproken en je weet hoe de nieuwe hypotheek eruit gaat zien, wordt de aanvraag ingediend bij de geldverstrekker. 

Stap 6: Onderteken de offerte en lever eventueel aanvullende documenten aan die de geldverstrekker opvraagt. 

Stap 7: Nadat alle documenten zijn goedgekeurd, ontvang je het bindend aanbod en kan je naar de notaris. 

 

Extra ZEKUR 'Advies op afstand'

Extra ZEKUR ‘Advies samen aan tafel’, zo werkt het 

Doorloop het hypotheektraject samen met een erkende hypotheekadviseur via Extra ZEKUR ‘Advies samen aan tafel’.  

Stap 1: Vul het afspraakformulier op onze website in om een afspraak te maken met een adviseur van Univé.   

Stap 2: Samen met een hypotheekadviseur worden jouw situatie en jouw wensen in kaart gebracht en een intakegesprek gepland. Ter voorbereiding op de afspraak lever je enkele gegevens aan via de Ockto app. Met deze app haal je eenvoudig je gegevens van de Belastingdienst, het UWV, Mijnpensioenoverzicht.nl en Mijnoverheid op. Je downloadt de app in het klantportaal. 

Stap 3: Tijdens het intakegesprek wordt bepaald of je wensen haalbaar zijn. Zo ja, dan wordt dit vertaald naar een hypotheekvoorstel. Mits akkoord, wordt de dienstverleningsovereenkomst opgemaakt en het voorstel vertaald naar een adviesrapport. 

Stap 4: Nadat het adviesrapport is besproken en je weet hoe de nieuwe hypotheek eruit gaat zien, wordt de aanvraag ingediend bij de geldverstrekker. 

Stap 5: Onderteken de offerte en lever eventueel aanvullende documenten aan die de geldverstrekker opvraagt. De eventuele taxatie kunnen wij voor je in gang zetten.  

Stap 6: Nadat alle documenten zijn goedgekeurd, ontvang je het bindend aanbod en kan je naar de notaris. 
 

Stap 7: Voordat je naar de notaris gaat nemen wij contact met je op. Dit om de documenten vanuit de notaris samen door te nemen. 
 

Extra ZEKUR 'Advies samen aan tafel'