ZEKUR al 11 jaar de laagste basispremie

ZEKUR heeft de zorgpremie voor de basisverzekering Gewoon ZEKUR voor 2019 vastgesteld op € 98,50 per maand (naturapolis, op basis van selectie van zorgverleners). Dit is een stijging van € 4,65 (5,0%). De premie voor de basisverzekering Gewoon ZEKUR Vrij voor 2019 is € 113,40 per maand (restitutiepolis, op basis van volledig vrije keuze van zorgverleners). Dit is een stijging van € 4,28 (3,9%). Hiermee verhoogt ZEKUR haar premies beperkt. En biedt ZEKUR de laagste zorgpremies voor basisverzekeringen in Nederland.

Al 11 jaar makkelijk en goedkoop

ZEKUR begon in 2007 als eerste prijsvechter onder de zorgverzekeraars. Waar de start van ZEKUR nog tot Kamervragen leidde, is het aanbieden van zo scherp mogelijke zorgpremies nu gemeengoed. ZEKUR is daarbij nog altijd de goedkoopste en makkelijk. En in 11 jaar ook verder doorontwikkeld. In het eerste jaar had ZEKUR 1 basisverzekering en 1 aanvullende verzekering. Sinds enkele jaren kies je bij ZEKUR uit 2 basisverzekeringen: een naturapolis (Gewoon ZEKUR) of restitutiepolis (Gewoon ZEKUR Vrij). En daarnaast kun je kiezen voor een compleet aanvullende zorgverzekering (Extra ZEKUR) of uit 3 losse aanvullende zorgverzekeringen. Zo biedt ZEKUR voor bijna iedereen een passende zorgverzekering. 

Kracht van ZEKUR

Voor Gewoon ZEKUR kan de premie al 11 jaar voordelig worden gehouden omdat deze compleet online wordt afgesloten en er passende afspraken zijn gemaakt met geselecteerde zorgverleners. Voor spoedeisende zorg en verloskunde geldt dat verzekerden altijd en overal terecht kunnen bij de zorgverleners van hun voorkeur. Bij Gewoon ZEKUR Vrij is de verzekerde altijd vrij om een eigen zorgverlener te kiezen. Ondanks dat is ZEKUR Vrij zelfs voordeliger dan veel naturapolissen waarbij een selectie van aanbod is.

Aanvullende verzekeringen

De basisverzekeringen van ZEKUR kunnen worden uitgebreid met de complete aanvullende zorgverzekering Extra ZEKUR voor
€ 31,95 per maand met onder meer uitgebreide tandartsdekking, vergoedingen voor fysiotherapie, brillen en lenzen, de anticonceptiepil, reis- en annuleringsverzekering en nog veel meer. Als de verzekerde dit niet nodig heeft, kan men ook kiezen voor losse aanvullende verzekeringen: Tand, Fysio en Buitenland.

Op ZEKUR.nl staat een compleet overzicht van de premies en op www.ZEKUR.nl/zorgvinder staan de meer dan 60.000 zorgverleners waar ZEKUR een contract mee heeft.