Daarom ZEKUR

Met € 110,40 opnieuw 1 van de goedkoopste basisverzekeringen

Spoedeisende hulp en bevallingen in alle ziekenhuizen

Je kan altijd naar je eigen huisarts

Bereken je zorgpremie

 • Gewoon ZEKUR VrijEigen risico: € 385,-

  Welke basisverzekering wil je?
  Je bent in Nederland verplicht een basisverzekering af te sluiten. De overheid bepaalt welke vergoedingen in deze basisverzekering zitten. Dit is bij elke verzekeraar hetzelfde. Bij ZEKUR kies je uit 2 basisverzekeringen.
  Welk eigen risico wil je?
  Er geldt een wettelijk verplicht eigen risico van € 385,-. Bij ZEKUR kan je deze verhogen met een vrijwillig extra eigen risico. Je betaalt dan minder premie.
 • Geen aanvullende verzekering

  Welke aanvullende verzekering wil je?

  Niet alle zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering. De tandarts en fysiotherapie bijvoorbeeld. Met de aanvullende zorgverzekeringen van ZEKUR krijg je meer of ruimere vergoedingen.
  Losse aanvullende verzekeringen
 • Geen ongevallenverzekeringen

  Heb je ook aan een ongevallenverzekering gedacht?

  De zorgverzekering vergoedt bij een ongeval de kosten van medische hulp. Er kunnen meer kosten zijn. Je kan daarom een ongevallenverzekering afsluiten bij je zorgverzekering.

 • Kinderen meeverzekeren: Nee

  Wil je kinderen meeverzekeren?

  Tot 18 jaar zijn kinderen gratis meeverzekerd voor de basisverzekering en hoeven zij geen eigen risico te betalen. Ze krijgen altijd de basisverzekering Gewoon ZEKUR Vrij en krijgen dezelfde aanvullende verzekeringen als die van degene die de verzekering heeft aangevraagd.
  Wil je voor je kinderen andere aanvullende verzekeringen kiezen, schrijf dan je kinderen later bij via Mijn ZEKUR Zorg. Dit kan je doen zodra je jouw verzekeringspolis hebt ontvangen.
  Voor de aanvullende verzekeringen betaal je voor kinderen tot 18 jaar
  de volgende premie:
  • ZEKUR Fysio, ZEKUR Tand en ZEKUR Buitenland en Reis: € 2,50 per verzekering per maand.
  • Extra ZEKUR: € 7,50 per maand
  Je kunt kinderen tot 18 jaar meeverzekeren. Een partner of een volwassen kind kan zelf een eigen verzekering kiezen en aanvragen.

  Voor de Zorgongevallenverzekering zijn kinderen standaard gratis meeverzekerd tot en met 31 december van het jaar dat zij 18 worden. De Zorgongevallenverzekering voor het kind stopt dan automatisch. Je krijgt hiervan geen bericht. Hij of zij kan deze dan zelf aanvragen bij de ZEKUR Zorgverzekering.
  Hoeveel kinderen wil je verzekeren?
  minus
  plus
  Hoeveel kinderen wil je verzekeren? is een verplicht veld
 • Al 150.000 klanten kozen voor een verzekering van ZEKUR
 • Voor jezelf
  Basisverzekering
  Gewoon ZEKUR Vrij
  € 136,70
  Korting bij eigen risico van € 385,-
  € 0,00
  Totaal
  € 136,70
Jouw maandpremie
Totaal
€ 136,70
Gewoon ZEKUR Vrij is inclusief 5% korting.
Later verder gaan

Over ZEKUR Zorg

ZEKUR is een bemiddelaar. Dat betekent dat we bemiddelen tussen jou en de aanbieder van de verzekeraar. ZEKUR Zorg is een onderdeel van de Coöperatie VGZ. Deze coöperatie omvat ook de merken Univé Zorg, VGZ, Bewuzt en IZA.

Naast zorg biedt ZEKUR ook verzekeringen aan binnen de thema’s wonen, rijden en ZZP. Hiervoor werken we samen met verschillende verzekeraars.

Lees hier meer over onze werkwijze