De ZEKUR Basisverzekering al 13 jaar de goedkoopste!

ZEKUR heeft voor het 13e jaar op rij de laagste basispremie van Nederland. De zorgpremie voor de basisverzekering Gewoon ZEKUR is voor 2021 vastgesteld op € 105,95 per maand. Met het hoogste vrijwillig eigen risico van € 500,- is de premie voor deze basisverzekering € 85,95. Ook met dit hoogste eigen risico biedt ZEKUR de goedkoopste basispremie. 

De basisverzekering Gewoon ZEKUR is een naturapolis, waarbij je gebruikmaakt van gecontracteerde zorgverleners. ZEKUR heeft ook de basisverzekering Gewoon ZEKUR Vrij, de restitutiepolis waarbij je altijd zelf je zorgverlener kunt kiezen. De premie voor Gewoon ZEKUR Vrij is voor 2021 vastgesteld op € 126,75.

Aanvullende verzekeringen

De basisverzekeringen van ZEKUR kunnen worden uitgebreid met de complete aanvullende zorgverzekering Extra ZEKUR Zorg. Hierin zit onder andere een uitgebreide tandartsdekking, vergoedingen voor fysiotherapie, de anticonceptiepil, brillen en lenzen, een reis- en annuleringsverzekering en nog veel meer. Daarnaast heeft ZEKUR 3 losse aanvullende verzekeringen: Tand, Fysio en Buitenland en Reis.

Zorgongevallenverzekering

Nieuw dit jaar is de Zorgongevallenverzekering. Deze keert uit bij blijvende invaliditeit, schade aan het gebit of overlijden na een ongeluk en is aanvullend op de medische kosten die vergoed worden door de zorgverzekering. De premie voor de Zorgongevallenverzekering is € 2,50 per maand.

Een compleet overzicht van de premies is te vinden op ZEKUR.nl. De meer dan 50.000 zorgverleners waarmee ZEKUR een contract heeft zijn terug te vinden in de Zorgvinder.