Als je al een ZEKUR Zorgverzekering hebt en de Zorgongevallenverzekering wilt afsluiten, kan dit niet in Mijn ZEKUR Zorg. Dat komt doordat de Zorgongevallenverzekering een aparte verzekering is. Je krijgt dus ook een aparte polis en wijzigingen doorgeven of het stellen van vragen gaat via een andere Klantenservice. En de premie wordt door een andere incassant afgeschreven en wordt dus apart van de premie van je zorgverzekering geïncasseerd. 

Je hebt de Zorgongevallenverzekering voor € 2,50 p.m.

Goed verzekerd na een ongeval

 Uitkering bij blijvende invaliditeit 

 Vergoeding van tandartskosten 

 Uitkering bij overlijden 

 Vergoeding van je verplicht eigen risico als je ook ZEKUR Wonen, ZEKUR Auto óf ZEKUR ZZP hebt en je met een ambulancevoertuig naar het ziekenhuis bent gebracht. 

Jorrit

Zorg­ongevallen­verzekering Afsluiten

 • Wil je deze ongevallenverzekering?
  De zorgverzekering vergoedt bij een ongeval de kosten van medische hulp. Er kunnen meer kosten zijn. Je kan daarom een ongevallenverzekering afsluiten bij je zorgverzekering.
 • Kinderen meeverzekeren: Nee

  Wil je kinderen meeverzekeren?

  Jouw kinderen zijn standaard gratis meeverzekerd tot en met 31 december van het jaar dat zij 18 worden. De Zorgongevallenverzekering voor het kind stopt dan automatisch. Je krijgt hiervan geen bericht. Hij of zij kan deze dan zelf aanvragen bij de ZEKUR Zorgverzekering.
  minus
  plus
  Hoeveel kinderen wil je verzekeren? is een verplicht veld
 • Hoe heet je?

  Wat is je geslacht?

  Wat is je geboortedatum?

 • Het eerste kind

  Geslacht

 • Waar woon je?

  Wat is je e-mailadres?

  Je ontvangt alle correspondentie op dit mailadres. Zo help je de kosten en premie laag te houden en om papier te besparen.
  Wat is je telefoonnummer?
  Als er iets is, kunnen we je op dit nummer bereiken.
 • Wat is je rekeningnummer?

  Betaalwijze

  Met deze aanvraag machtig je ons voor automatische incasso van de maandelijkse premie.
 • Wanneer wil je de verzekering in laten gaan?

 • Is jou ooit een verzekering geweigerd of opgezegd door de verzekeraar?

  Is jou de afgelopen 5 jaar een verzekering geweigerd, of is een verzekering door een verzekeraar opgezegd of onder beperkende voorwaarden gesteld?

  Heb je een strafrechtelijk verleden?

  Ben jij in de afgelopen acht jaar als verdachte in aanraking geweest met politie en/of justitie of veroordeeld in verband met:

  • Onrechtmatig verkregen voordeel zoals diefstal, inbraak, verduistering, heling, bedrog, oplichting, valsheid in geschrifte of pogingen daartoe;
  • Onrechtmatige benadeling van anderen zoals vernieling, beschadiging, mishandeling, brandstichting, afpersing, een misdrijf gericht tegen de persoonlijke vrijheid of tegen het leven, of pogingen daartoe;
  • Verkeersmisdrijven, verboden drugs- of wapenbezit of overtreding van de wet economische delicten?
 • Controleer hieronder jouw gegevens
  Ongevallenverzekering
  Kind meeverzekeren
  Jouw gegevens
  Gegevens kinderen
  Het eerste kind
  Contactgegevens
  Betaalgegevens
  Aanvullende gegevens
  Verzekeringsverleden
 • Je hebt je gegevens ingevuld en kan nu je verzekering aanvragen. We nemen dan je aanvraag in behandeling. Zodra je aanvraag is geaccepteerd, krijg je de polisdocumenten toegestuurd. Je hebt een bedenktijd van 14 dagen waarbinnen je de verzekering kan annuleren. Je bent dan niet verzekerd geweest en we brengen je niets in rekening.

  Ik heb alle gegevens naar waarheid ingevuld en geen informatie achterwege gelaten. Ik heb kennisgenomen van de verzekeringskaart en dienstenwijzer en ga akkoord met de polisvoorwaarden.
  Je hebt 14 dagen bedenktijd om je aanvraag te annuleren
 • Voor jezelf
  Ongevallenverzekering
  € 2,50
  Totaal
  € 2,50
Jouw maandpremie
Totaal
€ 2,50
Later verder gaan