Word je binnenkort 18 jaar, dan zit je hier goed


Vanaf je 18e moet je zelf je zaken regelen. Zo heb je bijvoorbeeld je eigen zorgverzekering. En als je op kamers gaat wonen is een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering belangrijk. Ga je met je vrienden en vriendinnen op vakantie? Dan is een reisverzekering onmisbaar.

Wij hebben voor jou handige bundels samengesteld. Gewoon ZEKUR is de basisbundel waar alles in zit wat je minimaal nodig hebt. Met Extra ZEKUR ben je uitgebreider verzekerd.

ZEKUR Zorg vanaf € 110,40 per maand


Als je jong bent, maak je vaak maar weinig zorgkosten. Of misschien wel helemaal geen. In dat geval ben je het beste af bij ZEKUR. Dit zijn de voordelen van onze zorgverzekeringen:

  • Lage premie
  • Online afsluiten
  • Bij Extra ZEKUR gratis een doorlopende reisverzekering

De basisverzekering vergoedt niet alle zorg. Je kunt je basisverzekering uitbreiden met onze verschillende aanvullende verzekeringen Tand, Fysio of Buitenland en Reis.

Premie berekenen


Verdien ook nog eens € 12,50 terug met je zorgverzekering van ZEKUR!

Hier vind je meer informatie

Zorgtoeslag aanvragen?

Bekijk hier of je zorgtoeslag krijgt.

ZEKUR Wonen al vanaf € 4,95 per maand!


Woon je eenmaal op jezelf, dan is het belangrijk dat je je zaken goed op orde hebt. Daarom bieden we je twee overzichtelijke verzekeringsbundels, Gewoon ZEKUR Wonen en Extra ZEKUR Wonen, voor elke woonsituatie. Makkelijk en goedkoop, zodat je geld overhoudt voor leuke dingen. Of je nu op kamers woont, in een huur- of koopwoning, alleen of samen: ZEKUR heeft de ideale woonverzekering voor jou!

  • Lage premie
  • Online afsluiten
  • Geen extra kosten


Premie berekenen 

ZEKUR Fiets al vanaf € 2,08 verzekerd!


Heb je net een fiets gekocht, of overweeg je een nieuwe of tweedehands fiets te kopen, dan hebben wij de ideale fietsverzekering voor jou. We verzekeren gewone fietsen, maar ook elektronische fietsen (E-bikes), racefietsen, MTB’s en ATB’s. Je fiets is direct na je aanvraag verzekerd.

Je kan kiezen uit Gewoon ZEKUR Fiets en Extra ZEKUR Fiets. Gewoon ZEKUR is een diefstalverzekering met juridische hulp. Met Extra ZEKUR ben je ook verzekerd als er schade aan je fiets is.


Premie berekenen