Een ongeluk zit in een klein hoekje en gebeurt soms buiten jouw schuld om. Bijvoorbeeld door een aanrijding, mishandeling of een hondenbeet. Als je dan zorg nodig hebt, kan het zijn dat je zelf kosten moet betalen. Zoals je eigen risico of een eigen bijdrage. 

 

Bespaar kosten 

Als je jouw schade bij ons meldt, gaan we onderzoeken of de andere partij aansprakelijk is. De aansprakelijkheidsverzekering van de tegenpartij betaalt bij aansprakelijkheid de zorgkosten die wij hebben gemaakt, aan ons terug. 

 

Geef een ongeval aan ons door

Ben je buiten jouw schuld om slachtoffer van een ongeluk waardoor je medische kosten hebt gemaakt, geef dit dan aan ons door en vul het online formulier in.

 

Als wij jou benaderen

Het kan ook voor komen dat wij jou benaderen. Je krijgt dan van ons een brief of telefoontje waarin we je om meer informatie over de zorgkosten vragen. Soms gaat dat over een ongeluk van enkele jaren geleden. Dat lijkt misschien gek. Je wilt natuurlijk liever niet herinnerd worden aan deze vervelende gebeurtenis. Toch kunnen wij met behulp van jouw informatie bepalen of wij de zorgkosten kunnen verhalen. 

 

Andere schade

Heb je zelf kosten betaald zoals je eigen risico of eigen bijdrage? Of heb je misschien ook nog andere schade opgelopen, zoals kapotte spullen of tijdelijke werkloosheid? Die schade is vaak lastig te bepalen. Wij kunnen je helpen met het vinden van een (gratis) (letsel)schade advocaat. Bel ons op 085 079 99 99.