Wil je zien welke verzekeringen je hebt of heb je een vraag over een nota? Bekijk dit dan gemakkelijk online. Ga naar Mijn ZEKUR Zorg als je dit voor jouw zorgverzekering wilt zien. Je kan er onder andere makkelijk en snel je tandartsnota declareren of je verbruikte zorg bekijken.

Ga naar Mijn ZEKUR als je dit voor je andere verzekeringen wilt inzien. Je ziet hier een overzicht van jouw verzekeringen, je kan je nota's bekijken en ook of je betaald hebt of niet. En je ziet er de stand van zaken van jouw schademelding.

Heb je een andere vraag? Sommige vragen krijgen we vaker. Bekijk ook de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan hier jouw vraag. 

 • Over welke verzekering gaat jouw vraag?
  Ben je bij ons verzekerd?
  Wat is je klantnummer?
  Het klantnummer is je persoonlijke administratienummer die je hebt als verzekerde van ZEKUR. Je vind dit nummer terug op je zorgpas.
  Wat is je polisnummer?
  Het polisnummer is je persoonlijke administratienummer die je hebt als verzekerde van ZEKUR. Dit nummer staat ook op je bankafschrift.
  Wat is je pakketnummer?
  Het pakketnummer is je persoonlijke administratienummer die je hebt als verzekerde van ZEKUR. Dit nummer staat ook op je bankafschrift.
 • Hoe heet je?
  Wat is je geboortedatum?
  Wat is je adres?
  Wat is je emailadres?
  Wat is je telefoonnummer?
 • Wat is het onderwerp?
  Wat is je vraag?
 • Hier kan je bestanden toevoegen aan je vraag.
  Bestand
  Je kunt bestanden als .png, .jpg, .bmp, .tif, .tiff, .pdf, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .txt toevoegen. Er kunnen maximaal 10 bijlages worden toegevoegd, die samen niet meer dan 10 MB mogen zijn