Vraag mailen

Stuur ons een mail

Je kan je vraag per mail sturen. Hoe je dit doet hangt af van de verzekering waarover je een vraag wilt stellen. Hieronder staat vermeld wat je moet doen. 

Kijk 
hier voor de juiste telefoonnummers als je telefonisch contact met ons wilt opnemen. Hier lees je op welke manier je bij ons een schade moet melden.  

Vraag mailen

Begin
Over je reisverzekering
Over je andere verzekeringen
Begin
Vanuit ZEKUR Zorg

Doorlopende Reis- of Annuleringsverzekering van de zorgverzekering

  • Een vraag mailen over jouw Doorlopende Reis- of Annuleringsverzekering van de zorgverzekering

    Stuur een mail naar mijnvraag@unive.nl. Vermeld in je mail je naam, adresgegevens en je geboortedatum. Vertel ook dat het om de reis- en/of annuleringsverzekering van je zorgverzekering gaat. Dan gaat het zoeken naar je gegevens sneller. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.

  • Een vraag mailen over schade op je Doorlopende Reis- of Annuleringsverzekering van de zorgverzekering
    Stuur een mail naar schade@unive.nlschade@unive.nl. Vermeld daarbij het schadenummer, dan gaat het zoeken sneller. Als je nog geen schadenummer hebt, vermeld dan je naam, adresgegevens, geboortedatum en dat het om de reis- of annuleringsverzekering van je zorgverzekering gaat.

Begin
ZZP Inkomensverzekering

Een vraag mailen over de Inkomensverzekering van Univé

Heb je een vraag over de Inkomensverzekering van Univé? Stuur ons dan een mail. Vermeld in je mail duidelijk je naam en adresgegevens en dat het om de Inkomensverzekering van Univé gaat. Dan kunnen we je sneller helpen.