Jouw medicijnen snel online geregeld

 • Medicijnen gratis bezorgd
 • Keuze uit 2 online apotheken
 • Slimme herhaalservice
 •  

Meer informatie

Makkelijk en overzichtelijk

Met de online apotheek regel je alles voor je medicijnen via een handige app. Makkelijk en overzichtelijk. De online apotheek bezorgt jouw medicijnen gratis waar en wanneer jij wil. ZEKUR werkt samen met 2 online apotheken: Nationale Apotheek en MedApp. Je kiest zelf welke het beste bij jou past.

De online apotheek is een extra service en is niet verplicht.

NationaleApotheek.nl

Nationale Apotheek gelooft dat het regelen van medicijnen persoonlijker, sneller en beter kan. Met het juiste, persoonlijke advies. 

 

 

Aanmelden via app

download appstore.png   download google play.png

 

MedApp

MedApp is gestart om mensen echt te helpen bij het medicijngebruik. Met slimme oplossingen helpen wij je met alles rondom je medicijnen.

 

 

Aanmelden via de app

download appstore.png   download google play.png

 

Meer informatie

Bezorgen en bezorgtijden
De online apotheek bezorgt jouw medicijnen gratis thuis. Je kiest zelf de bezorgdag die jou het beste uitkomt. Als het nodig is bezorgt de online apotheek met spoed. Ben je ergens anders in Nederland voor werk of vakantie? Dan bezorgt de online apotheek daar. Via de app en een track & trace code weet je precies wanneer je medicijnen worden bezorgd. Ook kan je zien of de medicijnen door de brievenbus passen of als pakket worden bezorgd. 

Makkelijk overstappen
Je kiest zelf de online apotheek die bij jou past. Heb je nog herhaalrecepten bij je huidige apotheek? De online apotheek neemt dit over. Hier hoef je helemaal niets voor te doen. Het overstappen naar de online apotheek regel je zelf via de app van de online apotheek.

Overzicht van je medicijnen in de app
De app van de online apotheek zorgt ervoor dat je makkelijk medicijnen kunt bestellen. Ook heb je altijd toegang tot je medicijnoverzicht. En heb je een vraag dan neem je via de app makkelijk contact op met de online apotheek. 

Slimme herhaalservice
Maak gebruik van de slimme herhaalservice. De online apotheek houdt jouw voorraad voor je in de gaten. Ongeveer 10 dagen voordat je medicijnen op zijn ontvang je bericht. Je geeft dan zelf aan of je de nieuwe medicijnen nodig hebt of niet. 

Lagere kosten
Voor elk medicijn dat je haalt bij de apotheek betaal je terhandstellingskosten. Je betaalt dit bedrag voor de service van de apotheek. Deze kosten zijn bij de online apotheek lager dan bij de gewone apotheek. Lees hier meer over terhandstellingskosten. 

Communicatie met je huisarts
Meld je je aan bij de online apotheek? Dan neemt de online apotheek contact op met je huisarts om de overstap te bespreken. Ook vraagt de online apotheek je herhaalrecepten op. Je huisarts kan altijd contact opnemen om te overleggen met de apotheker of apothekersassistent(te) van de online apotheek.

Contact met online apotheek
Als je vragen hebt over jouw medicijnen dan staat er een apotheker of apothekersassistent voor je klaar. Via de chat, mail of telefoon. De online apotheek heeft ruime openingstijden. Zo neem je contact op wanneer het jou uitkomt. 

Nationale ApotheekMedApp
Medicijnen bestellen, wijzigen of herhalen
Begeleiding bij medicatiegebruik
Slimme herhaalservice
Medicijnrol
Digitaal medicijnoverzicht en voorraadbeheer
Tips en nieuws over jouw medicijnen in de app
Medicijnwekker en innameschema
Anticonceptie pilservice
Medicijnen aanvragen via foto van etiket medicijndoosje
Toegang delen (bijvoorbeeld partner, kind of mantelzorger)
ContactmogelijkhedenTelefoon, mail en chatTelefoon, mail
BereikbaarheidMaandag t/m vrijdag
08:00 - 18:00
Dinsdag en donderdag
08:00 - 20:00Zaterdag
10:00 - 14:00
Maandag t/m vrijdag
08:00 - 18:00Donderdag
08:00 - 21:00

Veelgestelde vragen online apotheek

 • Hoe kan ik mijn medicijnen bestellen?

  Je medicijnen bestel je makkelijk zelf via de app. Of maak gebruik van de slimme herhaalservice. Lees hier meer over de online apotheek

 • Hoe kan ik mijn medicijnen declareren?

  Het declareren van je medicijnen bij de online apotheek is zoals je gewend bent. Beide online apotheken hebben een contract met ons. Dat betekent dat je medicijnen die worden vergoed direct worden gedeclareerd door de apotheek bij ons. Hier hoef je zelf niks voor te doen. 

 • Hoe werkt de bezorging van mijn medicijnen?

  Je ontvangt een mail als de online apotheek je medicijnen gaat verzenden. Je weet dan ook direct of je medicijnen in de brievenbus worden bezorgd. Als het een pakket is ontvang je ook een track & trace code. Je kiest zelf de bezorgdag die jou het beste uitkomt. 

 • Kan ik ook bij mijn huidige apotheek terecht?

  Ja, je kan altijd kiezen naar welke apotheek je gaat. De online apotheek is niet verplicht.

 • Moet ik mijn huisarts laten weten als ik me inschrijf bij een online apotheek?

  Nee, dat hoeft niet. De online apotheek regelt dit voor jou. Zij vragen ook herhaalrecepten op. Hier hoef je zelf niks voor te doen.

 • Waarom biedt ZEKUR deze service aan?

  Bij ZEKUR doen we graag zoveel mogelijk online. De online apotheek past goed binnen deze keuze. En door gebruik te maken van de digitale mogelijkheden houden we zorg bereikbaar en betaalbaar.  

 • Welke medicijnen kan de online apotheek leveren?

  De online apotheek kan dezelfde medicijnen leveren als een gewone apotheek. Ook spoedmedicatie, medicijnrollen en medicijnen die gekoeld moeten worden.