Vanaf 1 januari 2021 kan je bij ZEKUR de Zorgongevallenverzekering afsluiten. Hiermee krijg je een vergoeding voor kosten die niet vergoed worden door je zorgverzekering. In de Zorgongevallenverzekering zit een:

- Tandongevallenverzekering
-
Ongevallenverzekering met uitkering bij blijvende invaliditeit en overlijden
- vergoeding van het verplicht eigen risico.

Je sluit de Zorgongevallenverzekering af bij je ZEKUR Zorgverzekering.

Veel zorgverzekeraars bieden bij de zorgverzekering een tandongevallenverzekering aan, al dan niet als gratis optie. Je krijgt dan een vergoeding voor tandartskosten als bij een ongeval je gebit beschadigd raakt. Bij ZEKUR is er voor gekozen om de tandongevallenverzekering te combineren met een ongevallenverzekering. Bij een ongevallenverzekering krijg je een eenmalige uitkering als je als gevolg van een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden.

Als je bovendien ook ZEKUR Wonen, ZEKUR Auto of ZEKUR ZZP hebt en je met een ambulance na een ongeval naar het ziekenhuis wordt gebracht, wordt ook het verplicht eigen risico van € 385,- vergoedt. Deze combinatie maakt de ZEKUR Zorgongevallenverzekering uniek en met een lage prijs! Je sluit de Zorgongevallenverzekering af voor slechts € 2,50 per maand. Je krijgt dus veel verzekering voor weinig!

De Zorgongevallenverzekering heeft een andere incassant dan ZEKUR Zorg. Dit betekent dat je een aparte polis krijgt en dat de premie apart van je zorgverzekering wordt geïncasseerd.

Sluit jouw ZEKUR Zorgongevallenverzekering bij jouw zorgverzekering af!

Heb je al een ZEKUR Zorgverzekering? Dan kan je hier jouw ZEKUR Zorgongevallenverzekering afsluiten.